Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2007, 12:42   #291
Nastulka92

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo:
Tu dużo się nie zmieniło. Dawno w Miłowie nie grałam, więc za bardzo nie pamiętam. Wiem tylko, że Dina wyszła za Mortiego i mieszka u niego. Mają razem dziecko. Aleksander jest nastolatkiem i nie przepada za Diną, bo ta każe mu grabić liście. Kasandra wyszła za Dona ale nie jest z nim szczęśliwa. Planuje jakoś udobruchać Darka, który obrażony wyjechał na wakacje z synem i dotąd nie wrócił.
Dziwnowo:
Dziwak: Paskal- został porwany przez kosmitów i urodził mu się zielony \?/ (nie pamiętam imienia) chłopczyk. ten jako dorosły, ożenił się z jedną simową laską i mają razem dwójkę synów. Mieszkają naprzeciw rezydencji Dziwaków. Sam Paskal zakochał się w sprzątaczce, Genowefie, ożenił się z nią, spłodził 3 córki(Louise- teraz nastolatka, romansuje z kolegą; Laura- dziecko i Lukrecja-niemowlę). Miastowi mówią, że ten Paskal to tylko o łóżku myśli- zboczuch jeden Tymczasem, przedsiębiorczy już staruszek, zwolnił się z pracy, sprzedał 2 książki i założył własny biznes w lazurowej promenadzie.
~ Waldemar długo nie mógł znaleźć drugiej połówki jabłka, zwłaszcza że miał na utrzymaniu córkę marsjankę Klementyna(teraz żona Kamasza, tego starego, jest z nim w ciąży). W miłości pomogła mu cygańkksa swatka, która zesłała mu jedną dziewczynę. Zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia, zwłaszcza, że była od niego dużo młodsza. Pożenili się i mają synka Karolka, marzy im się córeczka. Muszą się spieszyć ze względu na podeszły wiem Waldka.
~Leszek ożenił się z Blanką Bateryjką i adoptowali Barbarę. nie gram nimi.
Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie
W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie...

Ostatnio edytowane przez Nastulka92 : 29.12.2007 - 16:59
Nastulka92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2007, 13:01   #292
anusia12888
Guest

kiedys gralam rodzinami Maxisa ale jak musialam znow instalowac to mi sie nie chcialo :/ no ale mialam tak
nina byle z tym donem nie mieli dzieci ale gdy zobaczyla ze jo zdradza z to pokojuwko kasio to wrucila do swojej siostry :/ dina taka sama jak zawsze została najwyzszo posode w karierze polityk
kasandra zakochala sie w tym murzynie ( nie wiem jak on ma na imie ) i zyli dlugo i szczesliwie
mortimel szybko zmarl ( wkurzal mnie ) bo chodzil do moich simow i wrzeszczal na nich pewnie za podglodanie go prze teleskop
a z rodzino biedak nie nie robilam z marzycielami tez rzynajmniej tak pamietam xD
pozdrawiam mocniutko wszystkich
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2007, 16:28   #293
cosmo
Guest

Ja gram w TS2 od wczoraj a już mój sim ożenił się z Niną Kaliente (która jest teraz w ciazy) a jej siostra zgineła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2007, 13:44   #294
Cokazoo94
Guest

Miłowo:
Ćwir: Kasandra zerwała z Donem i wprowadziła się do Marzyciela(jak mu tam? :shifty: ) i planują ślub. Ojciec Kasandry i Aleksander zostali w domu(nie opiekuję się nimi )

Marzyciel: Stary Marzyciel chce wziąć ślub z Kasandrą. Szczepan wskrzesił swoją matkę Mariolę i się wyprowadzili i są na razie w skrzyni rodzin Szczepan nie może skontaktować się z Lilianą i już coś podejrzewa...

Kaliente: Dina siedzi sama w domu i nie planuje już ślubu z Ćwirem (kurcze jak on się nazywa?), a Nina chajtnęła się z Donem i mają bliźniaków Samantę i Hektora

Lotario: Don odpuścił sobie Kasandrę i ożenił się z Niną Kaliente

Biedak: Balbina(w ciąży jeszcze ze swoim byłym i nieżyjącym mężem) wzięła ślub z Romanem Linijką który wprowadził się do nich ze swoją córką (zapomniałam imienia). Damian myśli że Andżelika jeszcze go kocha ,no ale cóż . Błażej jest już dzieckiem i chodzi do szkoły i na razie wiedzie mu się dobrze

Przyjemniaczek: Marysia i Daniel odnowili swoją miłość i mają trojaczki (OMG!!!)Asię, Filipa i Klaudię; Andżelika i Liliana powoli się godzą, ale jeszcze są wrogami; znalazły miłość u bliźniaków Przytulniak - Liliana u Feliksa, a Andżelika u Maksa i planują iść na studia. Andżelika zaszła przedtem w ciążę z Damianem Biedakiem, ale niestety poroniła kilka godzin przed porodem. Od tamtej chwili nie nawidzi swojego byłego, a Liliana nie może i nie chce znaleźć sposobu na powiedzenie Szczepanowi że z nimi koniec.

________

Najwięcej rozpisałam się u Przyjemniaczków, bo to moja ukochana rodzinka by maxis . W innych miastach ani razu jeszcze nie byłam i na razie nie planuję

Pozdrawiam :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2008, 16:48   #295
Elle
Guest

U mnie Kasandra wyszła za Dona, ale potem ich drogi się rozeszły; Dona odesłałam do życia jako pustelnika, a Kasandra mieszka i ma dziecko z Dariuszem Marzycielem. Don na początku zupełnie sie zatracił w życiu towarzyskim...ale potem znudziło mi się to, więc przespał sie ze wszystkimi swojimi kochankami po kolei
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2008, 18:29   #296
Martwy Kot
Guest

Andżelika Biedak (Przyjemniaczek) ma córkę z Damianem i żyją sobie spokojnie razem z Lilianą i Szczepanem, którzy mają bliźniaki o różnym kolorze skóry. Siostry sie pogodziły, rodziły tego samego dnia.

Dina Kaliente ma męża za mężem i kolekcjonuje ich nagrobki. Z obecnym mężem ma już 4 dzieci, po za resztą którą ma z Mrocznym Kosiarzem i poprzednimi mężami. (dłuuuga historia...) Warto też wspomnieć o synu męża Diny, małym kosmicie...

Nina miała dziecko z listonoszem, który był strasznie brzydki. Potem adoptowała Agatę. Przyjechała opieka społeczna, synek poszedł do adopcji (ma twarzyczkę po tatusiu) i obecnie jest kasjerem w dość dużym przedsiębiorstwie. Listonosz spłonął. Agata wyszła za Aleksandra Ćwira i Nina jest nieszczęśliwą babcią mnóstwa dzieci, które też zabrała opiek społeczna. Nie długo wyjdzie za Davida i humor jej się poprawi.

Marysia i Daniel żyją sobie spokojnie, mają trzecią córkę, Julię. Daniel zmienił aspirację.

Kasandra wyszła za Dariusza i mają synka. Żyję im się dobrze z pieniędzy Ćwirów.

Kosmici przegrali. Bella Ćwir mieszka w pustym domu i czeka, aż wymyśle co z nią zrobić... Ma się dobrze i często odwiedza córkę. :smirk:

Don mieszka z Kasią i od czasu do czasu przychodzi mi do głowy myśl, czy by ich nie spalić.

Balbina Biedak czeka na swoją kolej a na razie rozwodzę się nad tym, jakim cudem ona jest w ciąży...

to chyba wszyscy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2008, 19:20   #297
Miss Lollypop
Guest

MIŁOWO:
Balbina Biedak wyszła za...eee...no, kogoś kogo poznała na wakacjach i narodziła dzieci , że hoho xD
Córki Marysi Przyjemniaczek poszły na studia, ona rozwiodła się z mężem bo przyłapała go z pokojówką. Potem wyszła za Jonasza Obrót. Spodziewa się dzidziusia xP
Mortimer Ćwir za pomocą magicznego kodu żyje z prawdziwą Bellą w swojej posiadłości.(był też z tą z Dziwnowa, ale ona go zdradziła) Ich córka jest już na 2 roku studiów.
Siostry Kaliente? Dina wyszła za mąż, rozwiodła się i realizuje swoje życiowe pragnienie-Bara Bara z 20 różnymi simami.
Nina Kaliente romansuje z Donem Lotario.
Don Lotario zakochał się w mojej simce, ona mu umarła więc żyje sam z dwoma kotami.
Dariusz Marzyciel i Kasandra Ćwir pobrali się i zamieszkali razem. Aleksander i Szczepan poszli na studiach. Na tych też studiach Aleksander został pożarty przez krowozielsko xD
DZIWNOWO:
Prawie nic się nie zmieniło, bo rzadko tam gram.
Oliwka umarła. Ofelia i ten zielony wzięli ślub i mieszkają w niedużym domku niedaleko domu Bolesława Kamasza.
W rodzinie Dziwak zaszły radykalne zmiany. Mieszka tam: 3 braci dziwak, dziewczyna jednego, ta ruda od tego który dręczył Nerwusa wyszła za tego blond Dziwaka. Mają już dwóch kosmitów, w drodze trzeci o.O
Janka kowal poszła na studia, jej mama umarła po czym została wskrzeszona.
WERONA:
Julia Kapulet skończyła studia i wyszła za Romea, chociaż 1000 razy go zdradzała, a na studiach uchodziła za pustą lalę, bo ubierała się na różowo ii zrobiła sobie operację plastyczną. Żyją sobie w Weronie.
Merkucjo skończył studia i wyszedł za moją piękną simkę. Też sobie mieszkają, z dwoma psami, w domku z ogródkiem.
Jutrzenki? Szczerze mówiąc, ani razu nimi nie grałam xD
Hermia nadal jest nastolatką i chodzi z tym swoim jak-mu-tam xD
Co się pewnie nie zmieni, bo niechcący skasowałam całą weronę xD
KWITNĄCE WZGÓRZA.
Rzadko tam gram, a jeśli już to swoimi rodzinami.
Wiem że ta Zielona simorośl ma już dwójkę dzieci.
KONIEC. xD
ale dużo wyszło ;pp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.01.2008, 19:26   #298
Ancalimë
Guest

Ja bardzo mało grałam rodzinami maxisowymi. Już po miesiącu gry. Usunęłam Ćwirów i innych byłych mieszkańców Miłowa w celu uzyskania wolnych domów. Jedyne co, to na Weronie grałam Montekami i Kapuletami. Pogodzili się xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2008, 15:05   #299
Mighty
Guest

Ja gram głównie Hakami. Więc...
Jan - jest obecnie emerytem. Doczekał się posady chirurga. Romansuje ze swoją synową, Martą, schodzi się i rozchodzi z Esmeraldą xD
Esmeralda - jest emerytką i rekinem biznesu. Pół swego dorosłego życia romansowała z Kazikiem Koksem. Ona i Jan doczekali sie oprócz Lucynki, jeszcze 2 dzieci, Marcelego i Anastazję.
Lucynka - wyszła za Maksa Cienia, mają synka w wieku małego dziecka, Aleksandra. Rzadko nimi gram xP
Marceli - od niedawna jest dorosły. Ożenił sie z Martą Słomką i spodziewają się dziecka. Chce isc w slady swego ojca i zostać chirurgiem. Nic nie wie o romansie żony z Janem.
Anastazja - Jest nastolatką i dziewczyną Ruperta Eleganta. Aspiracja - chęć bogactwa. Tak jak mama...xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2008, 21:27   #300
braindamage

Reputacja: 10

A ja w Milowie stworzylam dwie lesbijki (jedna barbietta, druga ulozona bizneswoman) i ta barbietta zakochala sie w Donie i on jej dzieciaka zrobil . Dzieciak jest teraz na studiach ze swoja narzeczona, barbietta jest juz emerytka, a w Dona nie gram i nadal jest w tym samym wieku co byl *_*.
braindamage jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania