![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() ![]() Dom z zewnątrz : ![]() ![]() ![]() Wchodzimy do przedpokoju ![]() Po prawej stronie znajduje sie jadalnia ![]() a dalej kuchnia ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Natomiast po lewej salon ![]() ![]() Idziemy na górę ![]() Po prawej stronie znajduje się druga łazienka ![]() ![]() Natomiast po lewej pokój dziecka ![]() ![]() i male pomieszczenie przeznaczone do rozrywki ![]() Idziemy jeszcze wyżej .... i wchodzimy do gabinetu ![]() ![]() Z gabinetu wchodzimy do sypialni ![]() wychodząc z domu tylnymi drzwiami znajdujemy sie na tarasie ![]() zapraszam do komentowania ... ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Są b. ładne pomieszczenia i okropne. 5/10
Bryła jest nawet ładna, ale za klockowata czyli... 6/10 A ogród... No właśnie, gdzie jest ogród? No dobra, 5/10 Razem- 16/30 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
4,4/10-bez komentarza
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmm ...
POMIESZCZENIA -dziwne ... -7/10 BRYŁA -super -10/10 OGRÓD -za mało roślinek -6.5/10 Razem 23.5/10 PS..:: Dziękuje za uwagę ::.. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dość ciekawa bryła, w orginalnym kolorze.W środku tak pół na pół, ponieważ nie które pokoje są bardzo ładne, a niektóre mi nie pasują.Jest też jeszcze kilka szczegółów, które mi się nie podobają (np.blat w kuchni) 6/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny. Oryginalny. Ciekawy. Heheh. Bardzo mi się podoba. 10/10 :-) Pozdr. ;-)
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kuchnia mi się nie podoba
![]() Niektóre pokoje sa brzydkie .... Natomiast reszta może być .... Bryła jest fantazyjna i "crazy" 7,5/10
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się,wszędzi inny kolor itp...
Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A to wszedzie ma bbyć taki sam??? ała....
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się pokój dziecięcy
reszta taka sobie |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|