Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.02.2004, 17:59   #11
Kubeczek
Guest

Domyślnie

Dziwne??? Moim zdaniem większość tych rzeczy nie jest dziwna. Z tymi jakimiś dziwnymi twarzami do góry nogami w całej rodzinie można zapobiec: po stworzeniu rodziny, dokupieniu zwierzaka lub narodzinach dziecka, lub zwierzątka najlepiej zapisać grę, wyłączyć i włączyć. Raz udało mi się naprawić taką rodzinę. Chciałem edytować dom, w którym oni mieszkali, ale gra mi się wyłączyła. Skasowałem plik tej chałupy i wkleiłem na jej miejsce chałupę nieużywaną i sim w magiczny sposób stał się sobą.

UFO-to nie przychodzą jakieś ufoludki i sima nie zabierają, tylko jak sim skończy kręcić, to bywa, że dookoła niego zaczynają się kręcić niebieskie paski, unoszą sima i nie ma go przez ok. 8godz. UWAGA!!! Po powrocie na ziemię sim ma zmienioną osobowość.

Z naprawdę dziwnych zdarzeń miałem straszny pożar: sim gotuje jedzenie, wybucha pożar i pali się kuchenka i SIM!!!

I jeszcze coś dla tych, co uważają takie rzeczy za dziwne:

Simy kaszlą, kichają i w końcu umierają: mieli do czynienia z brudną świnią morską. Po takiej zabawie sim już jest chory na ULECZALNĄ chorobę. Radzę go jednak odizolować od reszty świata, bo choroba jest zaraźliwa. Dobrze się zajmujmy simami, a wyzdrowieją.

A z kwiatami przy grobie: może położył je fanatyczny wielbiciel
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania