![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam grę The Sims 2 z wszystkimi dodatkami - niestety ściągniętymi z internetu - nie stać mnie na orginalną
![]() Mój problem polega na tym, że gra się zacina a potem się wyłącza. Mianowicie: włączam grę, ładuje się wszystko, włączam moją rodzinę, ładuje się i gram - np. buduje. Po jakichś 5-10 min. gra się zacina. Stoi, a za chwilę wyłącza się komputer. I tak zawsze. Mam wszystko, które wymaga gra, a nawet lepsze. Nie wiem, co może być problemem. Gdzieś tam czytałam, że grę może blokować jakiś program, ale wydaje mi się, że tak nie jest. I jeśli używamy boolPropa to ona też blokuje grę. Nie wiem co to jest boolProp. Chciałam się dowiedzieć w google, co to jest, ale ten boolProp był w postaci kodów, itd. I jeszcze, że grę zacinają też dodatki z internetu... Ja właśnie mam z neta ![]() Ale był jeszcze jeden sposób: ktoś tam pisał, że też miał podobny problem. Kotś "zwiększył pamięć wirtualną, a w simsach ograniczył szczegóły i zadziałało" . I właśnie: Jak można zwiększyć pamięć wirtualną, i jak w simsach "ograniczyć szczegóły"? Nie wiem, co to znaczy ograniczyć szczegóły w simsach ![]() Proszę o pomoc. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
tu NIE rozmawiamy o piratach
przeczytaj regulamin
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|