|
![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dzięki Haughton
za ocenę i miałeś racje inspiracją domu był film jednak nie pamiętam już jaki I nareszcie ktoś zrozumiał o co chodziło z tymi 4 prysznicami A co do kolejnego domu niedługo go dam będzie podobny do tego ale będzie prostszy w bryle i urządzony w stylu klasycznym za jakiś najdalej tydzień go dam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobry ale za dużo dodatków,to jest mały minus.Więc postawię 9/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dom jest dostępny do pobrania oto link
http://rapidshare.de/files/38776432/...7_nia.rar.html Wymagane simsy - Wszystkie jakie wyszły czyli The sims 2 , Nocne życie , Na studiach , Własny Biznes , Zwierzaki , 4 pory roku , podróże Czas wolny , rodzinna rozrywka , szyk i elegancja , Impreza , moda z HM , Młodzieżowy styl Ostatnio edytowane przez Wielebny : 12.04.2008 - 10:39 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba niestety aczkolwiek ogród piękny! Hall dosyć chłodny, jednak ma swój urok. Barek, jadalnia i kuchnia również bardzo mi się podobają
![]() ![]() Ogólnie uwielbiam domy w takich kolorach, świetne kombinacje, 8/10 (: |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek ogólnie mi się bardzo podoba, lecz mam kilka "ale":
-Nie podobają mi się kolory domu na zewnątrz. -Za dużo pryszniców w łazience. -Nie podoba mi się również taras na który można wejść z małego salonu. Dam 9/10. Za dużo "błędów" na 10, za mało na 8. Edit: Zapomniałam... Ogród jest cudny!!! Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Mam gdzies ze to nie pasuje do tematu ,ale nie wytrzymam~~!!!!!!!Piszę tu bo sama nie umiem pisać postów
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
agisia101 bez komentarza
Domek fantastyczny, "klimatyczny" i wogóle... ![]() ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|