|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Wymiatasz! Świetne 10/10
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Boże, jacy oni są sexowni ^^
Lidia jest obleśna. I ma paskudną bieliznę :/ Treść ciekawa xD "Aloro, możesz się ubrać?" hahaaa xD nie mogę z tego
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jest, w końcu nowy odcinek
czegoś nie rozumiem. więc dawaj nowy odcinek, szybko!
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dobra, już wiem, jak to wszystko się skończy...
Tylko teraz musze dopracować tekst i zatanowić się, czy lepiej zostawić to w jednej części, czy rozbić na dwie. I już teraz chcę powiedzieć, że mimo, że po tym(lub tych dwóch)odcinkach będzie koniec, to, tak samo jak prolog, pojawi się epilog, więc końcowe wnioski proszę zostawić na po epilogu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Twoje FS jest jednym z najlepszych jakie dotąd czytałam :tu: Piszesz takim ciekawym językiem, że po prostu nie można oderwać się od czytania. Jedyne błędy jakie zauważyłam to literówki, ale one wcale nie obniżają poziomu Twojej pracy
Pisz dalej, bo świetnie Ci to wychodzi :*
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Popieram Alex/a too jest piękne Scarlett 10000000/10 gratuluje
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Przeczytałam całość i bardzo mi się podoba.
Robisz śliczne zdjęcia i podziwiam cię za to ile musiałaś naściągać z internetu by to wszystko pokazać. Zwłaszcza zdjęcia z końmi - chciałam je ściągnąć z MTS, ale mój modem mówi "nie" ![]() Historia jest intrygująca i dość smutna, bo trochę przykro trafić do krainy elfów i zauważyć że są w niej takie same problemy jak w realnym świecie... Trochę przeszkadza mi to że główna bohaterka tak łatwo przeszła do codzienności w tym nowym świecie, że nie stara się zrozumieć dlaczego jest tam a nie gdzie indziej. Ale może jeszcze się rozwinie. Pozdrawiam |
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
)przedostatnim, poświęciłam temu o wiele więcej miejsca. Jeszcze tylko muszę zrobić zdjęcia, dopracować tekst i będzie gotowe^^.Mam nadzieję, że zakończenie okaże się nieprzewidywalne. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 15
|
Zdjęcia i tekst rewelacja... Będę obserwować akcję, bo bardzo mi się podoba
|