![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
najbardziej podobaja mi sie ujecia z pokojowka hehe
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi . się podoba piękny . ;] 9.5/10. [ za te kafelki . ] ale . jest good a powiem więcek jest very very good .
pozdro .
#34 |
Guest
|
![]()
Nawet, nawet parter może być, ogród prześlicznym a piętro jest porażką. Za dużo kafelek... xP . Ten telewizorek jest z nocnego życia???
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Domek nawet ładny,ale nie pasuje mi ten "taras" nad garażami...
W środku tez ładny ale niektóre pokoje są jak dla mnie da duże,i jest w nich za mało mebli... 7/10 |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Jeeezu kochany, mój stary dom. Nie oceniajcie, jest totalną masakrą : PP
|
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Elegancki szafki w kuchni nie pasują do nowoczesnego stołu (na tej podstawie wpadek było więcej), nie podoba mi sie połączenie czerwonego z różowym i ta barierka przy głównych drzwiach...Irytuję mnie również niektóre "gryzące" się porycia podłóg lub ścian. 5/10
|
![]() |
#39 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Tylko jedno ale:
Kafelki są fajne, ale w domku jest ich trochę za dużo. Ale i tak daje: 10/10 bo to mały błędzik.
#40 |
|
![]()
Nie przypadł mi zabardzo do gustu , za dużo białego wszędzie , jednak z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje.
Sypialnia małżeństwa też taka cała różowa ,Kacper pewnie czuje się tam nieswojo ;p ale to taki drobny szczegół. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|