![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
:* dziękuję! Lube ciemne kolor- dlatego takie ciemne xD
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
hmmmm......mie się nie podoba ani bryła ani w środku ani ogródek....nic ;(
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Piękne. Podoba mi się wszystko.Po prostu uwielbiam taki styl. Dałabym nawet 100/20 ale się nie da więc: 10/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dużo obiektów zasłaniajacych oknami, jestem w szoku po co wstawiłeś kibel przy oknach, bo ludzie popatrzy pupkę przy kiblach. Troche rozmieszczane style. 5.5/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Mi się domek bardzo podoba, ładnie dobrane kolory!!!
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Kocham czarny wiec 10 / 10 bo ładny dom i nie mam zastzrezen do nie go
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
mi się podobają meble w łazience i ten pomysł z jacuzzi na fundamentach ^^
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Mi się kuchnia nie podoba ... 9/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bryła - oryginalna i ciekawa, ale nie podoba mi się. Nie mój styl.
Przedpokój - strasznie ciemny. Niewiele można tak naprawdę powiedzieć po tym jednym, niezbyt dokładnym zdjęciu. Salon - całkiem ładny i gustowny. Tylko ten regał nie pasuje kolorystycznie. Kuchnia - okropne meble, w dodatku niepasujące zupełnie ani do podłogi, ani do ścian. Łazienka - nie wiem, kogo kręci załatwianie "swoich spraw" przy oknie, ale mnie jakoś niespecjalnie się to widzi. I bardzo niefajne te meble. Co to za problem ściągnąć z sieci byle jaki komplet i porozkładać coś byle gdzie...? Hall - lubię tę rzeźbę, ale chyba wystarczy jej jeden egzemplarz w całym domu ![]() Sypialnia - te lampki są straszne, kompletnie nie pasują do klimatu sypialni. A to białe "coś", co odgradza biurko od reszty pomieszczenia raczej nie powinno znajdować się przy oknie. Pokój dziewczynki - pomijając tę maskę na ścianie, które nie pasuje tu do niczego, całość wygląda całkiem dobrze. Balkon i ogród są całkiem w porządku. Generalnie nie jest źle, ale w takim domu nie chciałabym mieszkać. To dobre dla zimnych biznesmenów, a nie dla rodziny. Dom - w moim mniemaniu - powinien być przede wszystkim przytulny... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|