|
|
#21 |
|
Reputacja: 10
|
Naomi, o dżizys, jak dużo tego. Fajnie prowadzisz życie swoich Simów. Cieszę się, że między Tomkiem a Patrycją zaczyna się ciut poprawiać. Mam nadzieję, że do siebie wrócą i będą ze sobą szczęśliwi, bo - wg mnie - pasują do siebie. Ona słabiutka kobietka, On silny i twardy mężczyzna.
____________________ Aurelia jest szóstym dzieckiem, a czwartą córką Dona Lotario. Jej matką jest podróżniczka Lena Fiołek-Lotario, która jest szóstą i już ostatnią kobietą Dona. Są po ślubie i razem czują się szczęśliwi. ![]() Gdy Aurelia była mała, nie podobała mi się. Miała grube brwi i dziwne rysy twarzy. Ale gdy wyrosła i stała się nastolatką, stwierdziłam: czas odmienić Aurelię. Zmieniłam jej fryzurę, typ brwi i makijaż... i doznałam szoku, bo Simka okazała się być bardzo ładną osobą. Przynajmnie według mnie. ![]() Dziewczyna bardzo lubiła dzikie zwierzęta. Zaprzyjaźniła się z dwoma wilkami. Pewnego razu, Aurelia bawiła się z pewnym wilczkiem przed swoim domem. ![]() Akurat wtedy przechodził tamtędy jej nauczyciel matematyki, który uczył ją, kiedy jeszcze chodziła do gimnazjum. Był bardzo przystojny (he heee) i uwielbiany przez uczennice, jednak sam tego nie zauważał. Ten Sim nie był przeznaczony dla Aurelii. Stworzyłam go z myślą o chemiczce z tamtejszego gimnazjum. Po prostu chciałam sobie zrobić takie love story o dwojgu nieśmiałych ludzi, których połączyła praca i skrywana, przypadkowo odkryta miłość. Za to Aurelia była przeznaczona dla mojej wersji Amadeusza Gold, który niestety został zajęty przez inną Simkę. I tak, pod wpływem impulsu, zbliżyłam siedemnastoletnią wówczas Aurelię i młodego nauczyciela. ![]() ![]() Kiedy Aurelia stała się pełnoletnia, wprowadziła się do małego domku ukochanego. ![]() Jakub, bo tak miał na imię wybranek jej serca, postanowił się oświadczyć. ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedział do niej jednak, czule gładząc po policzku: "Jest problem kochanie, co prawda masz osiemnaście lat, ale to nadal jest naście. A wziąć ślub mogą tylko dorośli Simowie, wiesz o tym, zresztą nie znajdziesz nigdy sukni ślubnej dla nastolatki". ![]() Aurelia co prawda niechętnie, ale przyznała mu rację. Jakub kontynuował, trzymając ukochaną za dłonie: "Ale z chwilą, gdy skończysz dwadzieścia lat, możemy już się pobrać". Ich życie w oczekiwaniu na dwudziestkę Aurelii trwało. Nadal mieszkali razem. ![]() Często rozmawiali, i dogadywali się znakomicie, pomimo paroletniej różnicy wieku. CDN, bo nie wiem, jak zakończyć następną sytuację ![]() ______________ PS: Tam na zdjęciu, na którym Aurelia przymierza pierścionek zaręczynowy, wisi za nią obraz, na którym jestem ja z moim ukochanym. Tak nawiasem.
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 15.02.2008 - 20:16 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|