![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prawdziwy domek dla lalek Barbie . ! .
![]() Z zewnątrz- Uśmiechnij się, czemu ten smutny kolorek prezentuje twój dom? Wewnętrzne kolorki są takie różowe,piękne,radosne, a z zewnątrz ponure :shy: A bryła to nwet całkiem,całkiem ... Ogrodu nie ma ![]() ----------------------------------------------- W wenątrz - tu już znacznie lepiej ... :laugh: Wszędzie różowa, ale tak miało być ... :smirk: Dużo dodatków . ! . ----------------------------------------------- Oceny:Tak ogólnie : 9.5/10 W skali szkolnej : 5- ----------------------------------------------- Błedy: Popraw tą sciane na zewnatrz i bedzie spox ![]() _________________________________________ Pzdr. :* ----- PS: GRATULUJE fajnego domku ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
No to dziś sobie pooceniam domki
![]() No więc z zewnątrz pierwsze zdjęcie mi się nie podobało widać było że dom jest w stylu wiejskim a tego nielubie ale nastepne zdjecia domuw juz mi się spodobały ![]() ![]() ![]() przedpokuj - jak przedpokuj ok ![]() salon fajny podoba mi sie komoda czy szafka na kture leży/ stoi telewizor fajnie poukladalas tam roslinki kuchnia ok sypialnia chyba najładniejsze pomieszczenie ![]() ![]() bo ja nie moge kłaść na szafce żeczy ![]() taleta/ kibel/ wc / ułbikacje czy jak wolicie nie podoba mi się w łazienkach zawsze kłade jakieś białe lub jasne tapety nie pasują mi do łazieni różowe :/ a i mam pyt. w jakim dodatku dochodzi nie prysznic tylko yyyy ( zapomnialam nazwy/ skleroza nie boli ) ale myśle że wiesz o co chodzi że masz zamiast kabiny te ....... tak ogółem to dom fajny pozdrawiam |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest słodziutki. W domu każdy przedmiot pasuje do siebie.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
wszystko super ale ta tablica korkowa ;| nie pasuje do kuchni ;/
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
z zewnątrz wygląda uroczo... domek babuni na jakimś zaciszu czy ''zadupiu'' jak kto woli
![]() a reszte to zostawie dla siebie..... |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek wygląda tak mrocznie,aczkolwiek intrygująco, ma ciekawy klimat. Jednak nie do końca w moim guście. Moja ocena to 8/10
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Przez wygląd przypomina mi to ładny wiejski domek
![]() |
![]() |
#28 |
|