Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.01.2008, 10:05   #301
magda_17
Guest

Cool Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

U Ćwirów: Mortimer dalej romansuje z siostrami Kaliente. Kasandra wyszła za mąż za Marzyciela.
U Przyjemniaczków: siostry się pogodziły, dorosły i wyprowadziły. Ożeniły się z tymi sympatiami. Małżeństwo się pogodziło lecz Daniel nadal romansuje z kasią Langerak. później jednak jego żona go zdradziła (nie pamiętam imienia) i jest w ciąży z Mortimerem
U Biedaków: Bachory odchowane, a ta babka(ich matka) ma nadwage i jest zaręczona z jakimś facetem którego sama stworzyłam.
U Dona: mieszka teraz z jedną z sióstr Kaliente ( tą z ciemnymi włosami) prowadzą własny biznes (kwiaciarnię w przybudówce do jego domu )
U sióstr Kaliente: tą siostrą blondynką mało co gram, raz próbowałam zrobić z niej wampira ale nie chciała co ją wampiry odrzucają.
No to na razie tyle
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.01.2008, 19:41   #302
Cróffcia
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja gram tylko w Miłowie xP bo jest najlepsze (no i też w moim mieście)
Ćwirowie : Mortimer ożenił się z Diną ale zerwał z nią bo zdradziła go z Donem. Stworzyłam mu ekstra-podobną do orginału Belle i jest razem z nią. Kasandre Don rzucił przed ołtarzem i orzeniła się z Marzycielem, Aleksander i nastolatek mnie nie obchodzą.
Kaliente : Dina mieszka sama. W wielkiej depresji porzucona przez Mortiego została odrzucona przez wszystkich. Nina jest w ciąży z Donem i mieszka z nim.
Przyjemniaczek : Bliźniaczki się nienawidzą. Marysia i dzieci mieszkają teraz sami, bo Daniel zdradził Marysie i się rozwiedli. Teraz Daniel mieszka z Kasią Lengerak i są ożenieni. Mają adoptowane dziecko.
Biedak : Balbina ma kilku kochanków. Damian zaraz dorośnie i dalej ma tą samą sympatię. Balbinka zrobiła się na laske i mieszkają w ekstra-willi marzeń (no możę nie aż takiej ekstra )
Marzyciel : Dariusz ożenił się z Kasandrą
Próchnami nie gram xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2008, 23:17   #303
Paparazzi
Guest

Ja w Dziwnowie przerobiłam chatę tych trzech kolesi - braci co mieszkają pod wieżą i zachodzą w ciążę z kosmitami. Zrobiłam im mega wypas z oranżerią, wieżę zostawiłam no i na skutki nie trzeba było długo czekac - dwóch zielonych synów i jedna córka. Teraz oni samotnie wychowują dzieci i jest git. Na wieżę zabrałam schody - dosyc mam już tych ciąż... Dziewczyny - o ciąży w durny sposób w blogu-serialu łazienka na www.lazienka.pl
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2008, 23:17   #304
Paparazzi
Guest

Wszystko przez kosmitów - lazienka tivi oczywiście...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2008, 12:28   #305
Mighty
Guest

Po freinstalce przerzuciłam się na Dona. Więc...romansował i romansował, ale wkońcu poznał prześliczną simkę Alaine. Po raz pierwszy naprawdę się zakochał i dzięki wspaniałemu boolpropowi zmienił aspirację na chęć założenia rodziny. Obecnie Alaina i Don mają 2 synów - bliźniaków, Danny'ego i Calvina oraz dwie córki Patty i Chloe.
Chloe właśnie skończyła studia na wydziale psychologii.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.02.2008, 12:51   #306
Krymcia
Guest

Ja grałam jedynie Donem i to dość sporo. Jak wszyscy wiemy Don kocha wszystkie dziewczyny dlatego chętnie zgodził się na to aby zamieszkała z nim pewna piękna absolwentka medycyny - Julia. Szybko ich znajomość wyszła tylko poza współlokatorów i zaczęli ze sobą sypiać, ale to nie wszystko. Kiedy Julia wychodziła na zajęcia Don romansował z coraz to nowymi kobietami, prócz tych które już znał zapraszał do siebie dwie pokojówki, Magdę - piękną mężatka mieszkającą na przeciwko, Zuzannę i Agatę- współlokatorki mieszkające niedaleko, a nawet Maję, nastolatkę córkę Magdy Lecz Julia z niewiadomych dla Dona przyczyn właśnie się od niego wyprowadziła a to dlatego że zaszła w ciąże (on o tym nie wiem xD) Więc Don zaoferował kolejną pomoc i tym razem trójka pięknych kobiet z nim zamieszkała (Ola, Izabela i Matylda) Lecz cóż Don chyba przestał uważać na to co robi w łóżku z dziewczynami bo po jakimś czasie i Ola i Izabela zaszły w ciążę, tylko że chyba żadna dziewczyna nie chce z nim wychowywać dziecka bo obie wyprowadziły się nie mówiąc o ciąży Donowi. I została tylko Matylda...

Uf, rozpisałam się strasznie xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2008, 20:34   #307
bartek0101
Guest

Cytat:
Napisał Fizzly
U mnie Kasandra Ćwir pobrała się z Don'em Lotario, choc żałuję, bo Szczepan był taki spokojny... Wsam raz dla Kasandry! A dla samotnej Balbiny Biedak stworzyłem facia, który jest "przy kasie" i strasznie się kochają... Teraz mały Bartek będzie miał pogodne dzieciństwo!

Moja Kasandra wyszła za Szczepana;p.A co do Biedakowej to z taką kasą i domem powinienem jej zmienić nazwisko.Wzięła się w garść i zapracowała sama na domek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.02.2008, 21:28   #308
Adusia
Guest

Nina wyszła za Dona i mieli dzidziusia.
Siostra Niny wyszła za Ćwira, lecz ich potem skłóciłam a on umarł bo był chory xD
a ta potem poznałam jakiegoś gostka z okolicy i z nim jestem.
Aleksander Ćwir podrósł i był z jedną z siostr przyjemniaczek.
Przyjemniaczkowa Maryśka przyłapała męza gdy się całował z pokojówką i sie załamała.
Pokojówka urodziła dzidziusia )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2008, 11:24   #309
Simsomka
Guest

Nerwus wziął ślub z Paskalem, który urodził kosmitkę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2008, 11:29   #310
shiyo

Reputacja: 10

. taak

no więc Kasandra wyszła za Dona

lecz Don zdradzał ją na prawo i lewo więc go rzuciła
Don . postanowił być gejem i wyswatał się z moim simem i teraz maja dziecko oczywiście adoptowane . he he . ^

Mortimer ożenił się z Dianą i mają dziecko

innymi rodzinami maxisowymi nie gram ;]

Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai
Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru

Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de
Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru
shiyo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania