![]() |
#301 |
Guest
|
![]()
U Ćwirów: Mortimer dalej romansuje z siostrami Kaliente. Kasandra wyszła za mąż za Marzyciela.
U Przyjemniaczków: siostry się pogodziły, dorosły i wyprowadziły. Ożeniły się z tymi sympatiami. Małżeństwo się pogodziło lecz Daniel nadal romansuje z kasią Langerak. później jednak jego żona go zdradziła (nie pamiętam imienia) i jest w ciąży z Mortimerem ![]() U Biedaków: Bachory odchowane, a ta babka(ich matka) ma nadwage i jest zaręczona z jakimś facetem którego sama stworzyłam. U Dona: mieszka teraz z jedną z sióstr Kaliente ( tą z ciemnymi włosami) prowadzą własny biznes (kwiaciarnię w przybudówce do jego domu ) U sióstr Kaliente: tą siostrą blondynką mało co gram, raz próbowałam zrobić z niej wampira ale nie chciała co ją wampiry odrzucają. No to na razie tyle ![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
Ja gram tylko w Miłowie xP bo jest najlepsze (no i też w moim mieście)
Ćwirowie : Mortimer ożenił się z Diną ale zerwał z nią bo zdradziła go z Donem. Stworzyłam mu ekstra-podobną do orginału Belle i jest razem z nią. Kasandre Don rzucił przed ołtarzem i orzeniła się z Marzycielem, Aleksander i nastolatek mnie nie obchodzą. Kaliente : Dina mieszka sama. W wielkiej depresji porzucona przez Mortiego została odrzucona przez wszystkich. Nina jest w ciąży z Donem i mieszka z nim. Przyjemniaczek : Bliźniaczki się nienawidzą. Marysia i dzieci mieszkają teraz sami, bo Daniel zdradził Marysie i się rozwiedli. Teraz Daniel mieszka z Kasią Lengerak i są ożenieni. Mają adoptowane dziecko. Biedak : Balbina ma kilku kochanków. Damian zaraz dorośnie i dalej ma tą samą sympatię. Balbinka zrobiła się na laske i mieszkają w ekstra-willi marzeń (no możę nie aż takiej ekstra ![]() Marzyciel : Dariusz ożenił się z Kasandrą Próchnami nie gram xP |
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
Ja w Dziwnowie przerobiłam chatę tych trzech kolesi - braci co mieszkają pod wieżą i zachodzą w ciążę z kosmitami. Zrobiłam im mega wypas z oranżerią, wieżę zostawiłam no i na skutki nie trzeba było długo czekac - dwóch zielonych synów i jedna córka. Teraz oni samotnie wychowują dzieci i jest git. Na wieżę zabrałam schody - dosyc mam już tych ciąż... Dziewczyny - o ciąży w durny sposób w blogu-serialu łazienka na www.lazienka.pl
|
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
Wszystko przez kosmitów - lazienka tivi oczywiście...
|
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Po freinstalce przerzuciłam się na Dona. Więc...romansował i romansował, ale wkońcu poznał prześliczną simkę Alaine. Po raz pierwszy naprawdę się zakochał i dzięki wspaniałemu boolpropowi zmienił aspirację na chęć założenia rodziny. Obecnie Alaina i Don mają 2 synów - bliźniaków, Danny'ego i Calvina oraz dwie córki Patty i Chloe.
Chloe właśnie skończyła studia na wydziale psychologii. |
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
Ja grałam jedynie Donem i to dość sporo. Jak wszyscy wiemy Don kocha wszystkie dziewczyny dlatego chętnie zgodził się na to aby zamieszkała z nim pewna piękna absolwentka medycyny - Julia. Szybko ich znajomość wyszła tylko poza współlokatorów i zaczęli ze sobą sypiać, ale to nie wszystko. Kiedy Julia wychodziła na zajęcia Don romansował z coraz to nowymi kobietami, prócz tych które już znał zapraszał do siebie dwie pokojówki, Magdę - piękną mężatka mieszkającą na przeciwko, Zuzannę i Agatę- współlokatorki mieszkające niedaleko, a nawet Maję, nastolatkę córkę Magdy
![]() ![]() Uf, rozpisałam się strasznie xD |
![]() |
![]() |
#307 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moja Kasandra wyszła za Szczepana;p.A co do Biedakowej to z taką kasą i domem powinienem jej zmienić nazwisko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
Nina wyszła za Dona i mieli dzidziusia.
Siostra Niny wyszła za Ćwira, lecz ich potem skłóciłam a on umarł bo był chory xD a ta potem poznałam jakiegoś gostka z okolicy i z nim jestem. Aleksander Ćwir podrósł i był z jedną z siostr przyjemniaczek. Przyjemniaczkowa Maryśka przyłapała męza gdy się całował z pokojówką i sie załamała. Pokojówka urodziła dzidziusia ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
Nerwus wziął ślub z Paskalem, który urodził kosmitkę
|
![]() |
![]() |
#310 |
Reputacja: 10
|
![]()
. taak
no więc Kasandra wyszła za Dona lecz Don zdradzał ją na prawo i lewo więc go rzuciła Don . postanowił być gejem i wyswatał się z moim simem i teraz maja dziecko oczywiście adoptowane . he he . ^ Mortimer ożenił się z Dianą i mają dziecko ![]() innymi rodzinami maxisowymi nie gram ;]
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|