![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
a ja nie widze zdjęć
![]() edit : juz widze ![]() Z tego co widze to domek nie ma dodatków z internetu i to jest plus ![]() Dała bym mu ocenkę : 6/10 Ostatnio edytowane przez Nandelle : 16.02.2008 - 11:45 |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Nie chciałabym w takim domku mieszkać, zero prywatności. Tyle okien a nie zauważyłam ANI JEDNEJ ROŚLINKI w domku! W ogrodzie także pusto. Kiepski układ pomieszczeń, a na górze we wszytkich pokojach takie same panele. Jedyne co mi przypadło do gustu do czerwona kuchnia
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() z tym oknem w łazience to trochę przesadziłaś :laugh: aale ogród. 2 palmy i piasek (?) xP
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
OMG x_X Oślepłem od twoich tekstów... Porażka, poćwicz ortografię kochanie, albo przynajmniej korzystaj ze słownika (lub WORDa) na przyszłość, bardzo cię proszę. Domek ciekawy, aczkolwiek klaustrofobiczny z zewnątrz, koszmarny "basen". Wnętrze: kompletne pomieszanie stylów, no i ten "ołtarz"... Dziwna sprawa.
Ps. Dlaczego tak dziwnie piszesz imiona? Tzn...Twoja sprawa, ale imię "Nikol" pisze się jako Nicole, natomiast "Dejwid" o najzwyczajniej w świecie - David. Ostatnio edytowane przez Fizzly : 16.02.2008 - 19:21 |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
USUEŁAM DLATEGO TEN POST BEDZIE PUSTY ...
Ostatnio edytowane przez Gratka95 : 25.03.2008 - 09:22 Powód: USUNIECIE |
![]() |
#47 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze domek nawet ładny. Ale nie jestem pewna że to twój 1 bo niektóre meble są z późniejszych dodatków.
|
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
USUEŁAM DLATEGO TEN POST BEDZIE PUSTY ...
Ostatnio edytowane przez Gratka95 : 25.03.2008 - 09:24 Powód: USUNIECIE |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|