![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Bryły oceniać nie będę bo nie jest twojego autorstwa (a nawet gdyby była to moja opinia na jej temat nie była by miła - nie lubię aż takiego stylu modern, lepsze są normalne domy, z klimatem).
We wnętrzu pokazałeś swój talent wnętrzarski, chociaż lepiej ocenia się go gdy ktoś buduje z samych dodatków Maxisa (bo jak ktoś kiedyś powiedział: "nie sztuką jest wybudować ładny dom z dodatkami, sztuką jest wybudować cudo bez dodatków"). Mimo to wnętrza są nowoczesne, a słońce wpadające do pokoi przez duże okna daje poczucie ciepła, spokoju. Podoba mi kolorystyka, odpowiednio dobrana, szczególnie w kuchni i sypialni. Na minus, niestety, jest łazienka. JAkoś nie przypadła mi do gustu. Gdybym miał stawiać ocenę liczbową wahała by się między 8, a 9; ale nie przywykłem do takiego oceniania. |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
No tak tylko to to ja wiem .. tylko ja nie kapuje tego jak to sie i doczego rozpakowuje xD
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
siemka.
Domek bardzo elegancki. w jaki sposób zrobiłeś te półeczki w łazience i salonie na których poustawiane sa różne ozdoby?? Ostatnio edytowane przez Lacho : 19.02.2008 - 19:44 |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi się bryła ;p Środek ładny. 7/10
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Gratka95 tutaj masz poradnik jak i gdzie wgrywać dodatki :
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37801 Lacho półki te robi się w trybie budowania, obok fundamentów. |
![]() |
#47 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła ciekawa, ale gdyby miała dwa różne kolory lepiej by się prezentowała. Do wnętrz nie mam żadnych zastrzeżeń, bo są śliczne
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek w środku fajny, ale na dworze już nie .jakoś tak za dużo białego.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Dzieki :* Jesteś extra Ruika
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|