![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
"Z zewnątrz znowu to samo", mam tutaj na myśli, że bryła dosyć prosta, dach nieciekawy, a cała reszta rewelacyjna.
![]() ![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fizzly, przyznaję Ci rację co do "małego Egiptu", bo rzeczywiście zakamarków na tym dachu jest dużo. Jednak, jak już pisałam, takie rozwiązanie wydało mi się najlepsze ze wszystkich jakie wypróbowałam.
Piszesz, że w prawdziwej architekturze taki dach byłby niedopuszczalny i tu również się z Tobą zgadzam. Tylko że to nie jest prawdziwa architektura, lecz architektura simowa ![]() Kod "individualroofslopeangle X" znam i używam, choć naturalnie nie przy każdej budowli. Tak czy inaczej, Twoje uwagi zachowam w pamięci ![]() I jeszcze dziękuję Fizzly, że odpowiedziałeś, bo nie zawsze użytkownik poproszony o uzasadnienie swojej wypowiedzi decyduje sie na to. Pozdrawiam ![]()
#33 |
Guest
|
![]()
Piękny
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny.Ale po co te płatki róż.Daję 10/10
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Niezbyt podoba mi się bryła, środek ładny 8/10
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
No ten domek mi się podoba. Kolejny typu "bez dodatków". Podoba mi się że niektórzy umieją grać bez dodatków. Oczywiście 10/10
|
![]() |
#38 |
|
![]()
daje 10/10 za domek u mnie rodzina macierzanka ma córkę i petronela jest w ciąży
|
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Za to podoba mi się ogród
#40 |
|
![]()
A ja mam małe pytanie:
Co się może stać gdy nie skasuje się tego nagrobka? Domek świetny! Wszystkie twoje domki mi się podobają. Oglądałam jeszcze dom Amadeusza Gold i Rodziny Podróżnik. Oba świetne. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|