![]() |
#611 |
Guest
|
![]()
Mnie też by zaszokowało
![]() Ale do rzeczy: Kiedyś zrobiłam taką zwykłą rodzinkę. Standardowo babcia, dziadek, matka, ojciec, mały chłopak i nastolatka. Jak pomajstrowałam przy kodzie boolProp... i wybrałam na simie z shiftem opcję Tomblstone L and F to mi się pojawił nagrobek. Wiedziałam o co w tym chodzi bo poszukałam w necie więc wzięłam żeby mi przydzieliło do domu nastolatka. Później zakochałam nastolatków i zrobiłam żeby byli dorośli i się wyprowadzili. Następnie w nowym domu też wywołałam ten nagrobek i wybrałam tą dziewczyną opcję make ny pregnacy with... (imię tego faceta) i bez niczego ot tak była w ciąży. Wzięłam opcję speed up my pregnacy (czy jakoś tak :con: ) i jeszcze tego samego dnia (chyba za 2 godzny) urodziła jej się dziewczynka. I kliknęłam z shiftem na jej matce i wybrałam jakąś opcję(nie pamiętam...) i przyleciała babka (matki która się wyprowadzała ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#612 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#613 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#614 |
Reputacja: 10
|
![]()
To bardzo dziwne. Zrobiłam simkę podobną do Avril Lavigne i tak też ją nazwałam. Wprowadziłam ją do przedmieścia w Kwitnących Wzgórzach. Kupiłam restaurację Flambir. Kazałam simce tam iść,a jak tam była zrobiłam zawieszkę otwarte/zamknięte. Miała zamknąć lokal dopóki nie zatrudnię pracowników. I była tam opcja "Wyśli pracowników do domu".
A ja ich nawet nie zatrudniłam! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja jak ściągnełam rowerek dla dziecka z modthesims.com to ono jeździło a nagle rower skręcił w inną strone a dziewczynka która na nim jeździła w jeszcze inną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłam raz dwie simki(matka emerytka i córka dorosła). I pewnego razu dorosła simka zaczeła flirtować z własną Matką! To jeszcze nie wszystko. W koncu wzięły SlUB i adoptowały dzieci (matka i córka)
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
Mnie wkurza jak simy jadą do pracy i juz nie wracają :/
|
![]() |
![]() |
#618 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#619 |
Guest
|
![]()
To ja miałam tak ze jak dziecko(szkolne) bawilosie tym misiem Teddy i przestalo to ten misiek potem jakby wisial w powietrzu i go musialam kasowac xP
|
![]() |
![]() |
#620 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy to dziwne znarzenie ale mój sim wsiadł do taksówki i zaczęla sie palic ale moja simka zgasiła pożar
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|