Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.02.2008, 16:52   #611
Yin Yang
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Mnie też by zaszokowało
Ale do rzeczy: Kiedyś zrobiłam taką zwykłą rodzinkę. Standardowo babcia, dziadek, matka, ojciec, mały chłopak i nastolatka. Jak pomajstrowałam przy kodzie boolProp... i wybrałam na simie z shiftem opcję Tomblstone L and F to mi się pojawił nagrobek. Wiedziałam o co w tym chodzi bo poszukałam w necie więc wzięłam żeby mi przydzieliło do domu nastolatka. Później zakochałam nastolatków i zrobiłam żeby byli dorośli i się wyprowadzili. Następnie w nowym domu też wywołałam ten nagrobek i wybrałam tą dziewczyną opcję make ny pregnacy with... (imię tego faceta) i bez niczego ot tak była w ciąży. Wzięłam opcję speed up my pregnacy (czy jakoś tak :con: ) i jeszcze tego samego dnia (chyba za 2 godzny) urodziła jej się dziewczynka. I kliknęłam z shiftem na jej matce i wybrałam jakąś opcję(nie pamiętam...) i przyleciała babka (matki która się wyprowadzała ) i chwilę posiedziała. Wcisnęłam na niej opcję make selectable i zabrałam jej pamiątki z wakacji ( :laugh: no co... nie chciało mi się wyjeżdżać :shy: ) i wybrałam opcję make unselectable i się z nią pożegnałam a ona powiedziała: Julka(bo tak miało a imię to dziecko co wcześniej zrobiłam z niego niemowlaka)i ja musimy już iść bo jest już późno i ciemno a dzieci powinny już spać i wzięła ją na ręce i sobie poszła dlatego musiałam zrobić pauzę i ją przydzielić do rodziny i skasować Hamskie zachowanie, nie? A zarazem jakże dziwnie ta babka postąpiła, ukraść dziecko ? Ale się rozpisałam...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.02.2008, 21:58   #612
Caroliiine
Guest

Cytat:
Napisał Podróże
Może to nie dziwne ale slyszalem że sim jak ma niski poziom aspiracji to może mieć polecenie chuśtaj się na dżwiach od lodówki czy coś takiego i wtedy sim otwiera lodówkę i wchodzi na pólke i się chuśta dziwne co
nie no co ty simy w wieku szkolnym tzn dzieci jeśli nie są poważni, tylko lekkoduchy? czy jak to się nazywało (help :gu: :laugh: ) to się tak huśtają na drzwiach od lodówki, ale to nie ma nic wspólnego z aspiracją,tu chodzi o chrakter. tak samo jka np bawią się wannie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.02.2008, 16:37   #613
simusia
Guest

Cytat:
Napisał Vegeta
No To Teraz I Ja Moge Sie Wypowiedziec(MIALAM PODOBNIE JAK OLA )

Gralam Sobie Moja Simka I Zrobilam Tak, Zeby Wszystkich Znala. Przyszli Goscie....i Sama Nie Wiem Kto!!!to Byl Facet W Ciazy!!!!mial Glos Jak Facet(bylo Slychac Np. Jak Sie Smial) Wygladal Jak Facet....no I Byl Gruby. Klikam Na Niego Moja Simka I Opcja:
Dzidzius...mow Do Brzucha I Cos Jeszcze :o :o :o Czy Ktos Wie Co To Jest?nie Pamietam Jak Sie Nazywal Ale To Chyba Miastowy Sim.....wszystko Zdarzylo Sie W Dziwnowie Nie Mam Dodatkow Z Neta Ani Innych... :o :o :o
Mało wiesz o simach ten kolo to na 100% był Paskal Dziwak. On jest badaczem kosmosu ;pp i maxis zrobiło że porwało go ufo a jak ufo porwie faceta to po powrocie jest zapłodniony ) I urodzi małego kosmite
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.02.2008, 18:58   #614
Chantelle

Reputacja: 10
Grin Odp: Dziwne zdarzenia :D

To bardzo dziwne. Zrobiłam simkę podobną do Avril Lavigne i tak też ją nazwałam. Wprowadziłam ją do przedmieścia w Kwitnących Wzgórzach. Kupiłam restaurację Flambir. Kazałam simce tam iść,a jak tam była zrobiłam zawieszkę otwarte/zamknięte. Miała zamknąć lokal dopóki nie zatrudnię pracowników. I była tam opcja "Wyśli pracowników do domu".
A ja ich nawet nie zatrudniłam! Nie miałam też opcji "zatrudni pracowników" w telefonie komórkowym. Później moja simka miała polecenie "posprzątaj",ale nie miała co i tylko się tam i tu kręciła. Skasowałam jej to polecenie,a później pokazało jej się "Leave" i szła ona w kierunku końca ścieżki. Kasowałam jej to,ale cały czas to się pokazywało. W końcu dałam sobie spokój i jej na to pozwoliłam. A ona najnormalniej w świecie sobie z tej parceli poszła i zostawiła ją pustą. Jedyne co mogłam zrobić to po prostu wyjść na otoczenie.
Chantelle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2008, 13:27   #615
treys

Reputacja: 10

Ja jak ściągnełam rowerek dla dziecka z modthesims.com to ono jeździło a nagle rower skręcił w inną strone a dziewczynka która na nim jeździła w jeszcze inną.
treys jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2008, 13:36   #616
Patka :P
Guest

Ja zrobiłam raz dwie simki(matka emerytka i córka dorosła). I pewnego razu dorosła simka zaczeła flirtować z własną Matką! To jeszcze nie wszystko. W koncu wzięły SlUB i adoptowały dzieci (matka i córka)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 11:43   #617
bazyliszek(ona)1993
Guest

Mnie wkurza jak simy jadą do pracy i juz nie wracają :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 12:09   #618
Iminashi

Reputacja: 13

Cytat:
Napisał bazyliszek(ona)1993
Mnie wkurza jak simy jadą do pracy i juz nie wracają :/
jak to u mnie tak nigdy sie nie stalo
stare 11.03.2008, 13:22   #619
MiNuTkA15
Guest

To ja miałam tak ze jak dziecko(szkolne) bawilosie tym misiem Teddy i przestalo to ten misiek potem jakby wisial w powietrzu i go musialam kasowac xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2008, 10:45   #620
ola669
Guest

nie wiem czy to dziwne znarzenie ale mój sim wsiadł do taksówki i zaczęla sie palic ale moja simka zgasiła pożar
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania