|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, ¿e nie rzuci jej, kiedy siê poca³uj±. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sry ja te¿ siê pomyli³am.
A moja wersja jest taka: Bella nie chcia³a ¿yæ z Mortimerem mia³a ju¿ pieni±dze wiêc uciek³a do Dona. Ten da³ jej kosza. Don mia³ oko na Kasandrê wiêc wykorzysta³ nieco Bellê. Powiedzia³, ¿e pomorze jej znikn±æ z miasta pod warunkiem i¿ ona namówi Mortimera, aby pozwoli³ jemu o¿eniæ siê z Kasandr±. Gdy Mortimer zezwoli³ na ma³¿eñstwo, Don my¶la³ jak wywi±zaæ siê z umowy. Po chwili wykrzykn±³ KOSMICI! Bella jako i¿ zauroczona w Donie by³a po uszy, zgodzi³a siê! Wypatrywa³a nieba, gdy nagle porwali j±. Don nie wierzy³ w ich istnienie wiêc zemdla³ na widok UFO. Bella po kilku miesi±cach znudzi³a siê kosmitom. Wiêc Bella domy¶laj±c siê co kosmici chc± z ni± zrobiæ zaczê³a negocjowaæ. W koñcu wynegocjowali i¿ kosmici zrobi± klona. Klon im nie wyszed³.Mia³ inny nos no i o niczym nie wiedzia³ (czyli o dzieciach Belli i Mortimerze). Aby by³o jeszcze ciekawej klona wyrzucili w Dziwnowie. Bella maj±c fortunê wybudowa³a sobiê piêkn± wille w nieznanych zakamarkach mi³owa. Jej jedynym towarzystwem s± jej s³u¿±cy. The End |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 4 (0 u¿ytkownik(ów) i 4 go¶ci) | |
|
|