Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 23.02.2008, 10:23   #1
olliss
Guest

Domy¶lnie Odp: Tajemnica znikniêcia Belli Æwir

Cytat:
Napisa³ simusia
Heh.. a czy odrazu jak weszles do cwirow poszles do oltarza ?? ?? nigdy niep orzuci jej przed ooltarzem jak tuz przed tym kazesz im sie goroco calowac. w innym przypadku zawsze mi porzucal
Em, tak, drobna pomy³ka. Jestem p³ci ¿eñskiej

Wiem, ¿e nie rzuci jej, kiedy siê poca³uj±.
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 23.02.2008, 16:29   #2
simusia
Guest

Domy¶lnie Odp: Tajemnica znikniêcia Belli Æwir

Sry ja te¿ siê pomyli³am.

A moja wersja jest taka:

Bella nie chcia³a ¿yæ z Mortimerem mia³a ju¿ pieni±dze wiêc uciek³a do Dona. Ten da³ jej kosza. Don mia³ oko na Kasandrê wiêc wykorzysta³ nieco Bellê. Powiedzia³, ¿e pomorze jej znikn±æ z miasta pod warunkiem i¿ ona namówi Mortimera, aby pozwoli³ jemu o¿eniæ siê z Kasandr±. Gdy Mortimer zezwoli³ na ma³¿eñstwo, Don my¶la³ jak wywi±zaæ siê z umowy. Po chwili wykrzykn±³ KOSMICI! Bella jako i¿ zauroczona w Donie by³a po uszy, zgodzi³a siê! Wypatrywa³a nieba, gdy nagle porwali j±. Don nie wierzy³ w ich istnienie wiêc zemdla³ na widok UFO. Bella po kilku miesi±cach znudzi³a siê kosmitom. Wiêc Bella domy¶laj±c siê co kosmici chc± z ni± zrobiæ zaczê³a negocjowaæ. W koñcu wynegocjowali i¿ kosmici zrobi± klona. Klon im nie wyszed³.Mia³ inny nos no i o niczym nie wiedzia³ (czyli o dzieciach Belli i Mortimerze). Aby by³o jeszcze ciekawej klona wyrzucili w Dziwnowie. Bella maj±c fortunê wybudowa³a sobiê piêkn± wille w nieznanych zakamarkach mi³owa. Jej jedynym towarzystwem s± jej s³u¿±cy.

The End
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 4 (0 u¿ytkownik(ów) i 4 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:19.