![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam Wam piąty odcinek. Ostatnio nie mogłam go dać z powodu końca roku, co się wiąże z nadmierną ilością klasówek, sprawdzianów, szaleństewem poprawiania ocen itp. I do tego dochodzi jeszcze pożegnanie szkoły podstawowej XD
Dobra, już nie przynudzam. Plakat: ![]() Odcinek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to byłoby na tyle. Myslę, że szybko dam 6 odcinek, bo mam już wakacje, co oznacza więcej czasu ![]() PS:Na drugiej fotce widać niebo. Bardzo za nie przepraszam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
nawet fajny odcinek
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Super! Masz talent do przyciągania czytelników!
|
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja chciałbym dać komentarz do odcinka 5. Pada deszcz. To oznacza, że masz sims 2 4 pory roku. A co 5 dni są nowe pory roku. Więc niedługo będzie zima, a ja NIE CHCĘ CZYTAĆ DŻUMY PODCZAS ZIMY!!! Nie wiem. Nie radze dzi odinstalowywać pór roku, ale ustaw sobie w ustawieniach na widoku miasta, że chcesz mieć tylko lato w tym otoczeniu, bo to będzie głupio wyglądało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
A może ustawi że będzie w tamtym mieście cały czas ta sama pora roku?!
Kiedy następny odcinek? |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja temu fs bym dał 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |