|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o nowym packu "Styl kuchni i łazienek"? | |||
To będzie najlepszy pack!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 32.20% |
To będzie najgorszy pack!! |
15 | 12.71% |
Jeszcze nie wiem... |
65 | 55.08% |
Głosujących: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
http://ecx.images-amazon.com/images/...wL._SS400_.jpg
http://i.play.tm/s/15936/g/572/1.jpg Nareszcie do maxisa trafiła jakaś nowoczesność ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja tego nei kupie. Jak oglądałam sceerny to ... byłą tylk jedna fajna kuchnia i nic więcej ! Rozumiem - dla tych co nie maja neta, alem i to nie potrzebne. W koncu 100 razy lepsze są w necie za darmo. A ja nie będę wyrzucać 30 zł na jedną kuchnię
|
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja pewnie i tak kupię, bo nawet jak będą badziewne, to pewnie w necie będzie wiele dodatków bazujących na meshach z tego minipacka
![]() Zresztą i tak kupuje simsy od ośmiu lat więc nie zanosi się, żebym nagle przestała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
W opakowaniu od TS2 Czas Wolny jest broszurka ` Witaj w świecie The Sims ` i z drugiej strony jest niewielka reklama tego mp. Ale nie wiem czy kupie. Dodatków z neta nie ściągam [ tego typu ] tylko fryzury i ciuszki. Więc może mi się to przydać. Ale ja i tak mam tylko dwa MP ` Moda z H & M i Młodzieżowy Styl ` . Nie kolekcjonuje MP tylko TS2 Z dodatkami. Będę to musiała głęboko przemyśleć :con:
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Dla mnie te wszystkie minipacki są niepotrzebne, ciekawsze meble można znaleźć w internecie za które nie trzeba płacić. Tak to wydasz 30 zł na minipack a potem wielkie rozczarowanie bo same badziewie tam są. xP
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Racja ^^
Wielki badziew to np; Moda z H & M - te wszystkie ciuchy są do niczego , ja bym to nazwała ` Moda ze wsi ` |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
e tam. Fajne łazienki i kuchnie można ściągnąć z neta a jednak i fajnie bo będą szlafroki i tak dalej
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A ja widziałam gdzieś jakąś stronkę, gdzie można było ściągnąć ładne szlafroki z froty i maseczki na twarz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ja na jeakiej stronie widziałam ze 8 kwietnia 2008 roku wyjdzie ten dodatek moze słyszeliscie ale ja pisze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|