![]() |
#151 | |
Guest
|
![]() Cytat:
xP |
|
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Jedyną rzeczą jaką nie lubię jest szybkość z jaką włącza się ta gra... ;p
|
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
wychowywać bachory ;/
|
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubię uczyć dzieciaki czytać i pomagać im odrabiać pracę domową, żeby zdobyli dobrą ocenę, i nie lubię niańczyć niemowlaków i małych dzieci... (Bleach)
|
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubię budować domów... chciałbym, żeby wszystko było od razu tak jak chcę... nie chce mi się tego wszystkiego robić.
Nienawidzę odrabiania lekcji dzieciakami i młodzieżą. Nienawidzę niekompetentnych NPC! @_@ Jezuu... jak mi sprzątaczka przechodzi przez pokój po którym latają chmary much i zajmuje się wycieraniem jakiegoś blatu, albo tak jak ostatnio oglądaniem drzewka to dostaję gorączki... albo niańki, które przeszkadzają dzieciom się uczyć. Albo chce im się, nie mają nic do roboty przy dziecku, ale zamiast skorzystać zasikają mi podłogę. =_=### Nie cierpię mini gier w stylu dostać się do Bractwa na Studiach, albo do szkoły prywatnej. A na studiach nie lubię studiować. ![]() Acha i nie cierpię jak każę jakiemuś styranemu simowi zaspokoić potrzeby a ten stoi i lamentuje. Albo już jest przy łóżku i zasypia na ziemi. xP |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie budować domów... Zabiera sporo czasu, a miałam kilka przypadków, że już kończyłam i prąd siadł .__. dlatego teraz co jakiś czas zapisuję
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
nie lubię się zajmować dziećmi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
A mnie wpienia kiedy moje simki dwie (matka z córką) mają głód cały zielony a one se ida homara gotować, okropnie mnie to wpienia bo przewarznie obydwie leca równoczeście i jedna marudzi na druga bo sie nie umie dostać do lodówki. Nie lubie uczyć siadania na klopie małych dzieci, zajmować sie emerytami(bo za dużo życia im zostało
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Nie lubi zajmowac sie maluchami (uczyc chodzic, mowic i korzystania z wc nie ucze ich, bo i tak jak przejda w wiek dziecka to juz to potrafia xD), budowac domow, zdobywac punkty (za dlugo to trwa xD), korkow (a bo ten mi lezy i nie moge przejsc
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Czego nie lubie w The Sims 2:
- Szybkości gry - Nagród aspiracji - Wychowywać małych dzieci - Zajmować się satruchami - Nagród pracy - Tnięcia się - Wymagań systemowych |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|