Wróæ   TheSims.PL - Forum > Simowe opowie¶ci > The Sims Fotostory
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 02.03.2008, 10:53   #11
Ftopic
Guest

Domy¶lnie Odp: ,,D¼wiêk bez d¼wiêku''

Zdjêcia s± ³adne i nic pozatymdziwny styl pisania.
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 02.03.2008, 13:19   #12
wildthing
Guest

prosze panstwa - oto jest wieszcz!
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 02.03.2008, 17:13   #13
Milkaa
Guest

No có¿ nie mam co pisaæ bo reszta mnie wyrêczy³a. Ale... je¿eli Kasia chcia³a siê O¯ENIÆ to albo Franek jest dziewczyn± lub i Franek jest dziewczyn± i Kasia jest lesbijk± ^^. Wywnioskuj ¿e o¿eniæ mo¿e siê albo lesbijka, albo facet. xd
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 03.03.2008, 17:46   #14
Mya
Guest

Dla z³agodzenia pesymistycznych komentarzy powiem, ¿e niesamowicie podobaj± mi siê twoje dodatki. Zdjêcia tak¿e s± dobrej jako¶ci. A to ju¿ po³owa sukcesu- w koñcu oceniam fotostory. Niestety z tym drugim atrybutem s± ju¿ wiêksze problemy. Mi³o jest poczytaæ o czym¶ odmiennym, napisanym ³adnymi s³owami. A tu widzê niestety nowomowê i w gruncie rzeczy "b³ahe" problemy. I tu nawet nie chodzi o ¶mieræ rodziców. Ale to ca³e rozmy¶lanie "jak ja wygl±dam? jak go zdobyæ?" nasuwa na my¶l problemy czytelniczek bravo girl. Dlatego musisz zdobyæ pomys³, dobr± ksi±¿kê, oraz uwierzyæ w siebie.

Ostatnio edytowane przez Mya : 10.03.2008 - 19:23
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 03.03.2008, 19:36   #15
Lorette

Sk±d: ±bruje
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 11

Najbardziej mnie wkurza, to ble ble ble "No a ona ci±gle p³acze ble ble ble" - powiedz po co to? No i to b³ehehe hihihi haha, no i to w nawiasach, ja rozumiem, ¿e chcerz pokazaæ, ¿e ta bohaterka jest taka crejzi, nie? Poprostu crejzol! Ale bez przesady, taka debilka chyba z niej nie jest, jak naraziê nie podoba mi siê, ale czekam co bêdzie dalej w "next odcinku" jak to nazwa³a¶...
stare 04.03.2008, 09:45   #16
Koornela
Guest

Po¶pieszy³am FS. o 2 lata. ¿eby by³o ciekawiej.
ODC. 2
2 lata pó¼niej

Cze¶æ. Skoñczy³am nareszcie 18 lat, ale niestety nie mam w³asnego mieszkania. Studiujê matematykê. Wiele siê pozmienia³o, wiele. Zda³am sobie sprawê, ¿e nie pomaga³am mamiê w ciê¿kich chwilach za to ona... Ona pomaga³a mi zawsze. Zapisa³am mamê na leczenia, która do dzisiaj przynosi rezultaty, ale to nie wszystko. Obie zapisa³y¶my siê na kurs gotowania. Po studiach zaczne prace w szkole. Bêdê uczy³a 4-klasy oczywi¶cie matematyki. Dyrektorka zaproponowa³a mi nawet wychowawstwo.
No, a z mi³o¶ci±... Obecnie jestem z Micha³em. Ona za¶ pracuje w szkole jako nauczyciel Fizyki w gimnazjum.

By³a sobotnie popo³udnie. Wrzesieñ. Zaproponowa³am mamiê aby¶my napi³y siê kawy, mama odpowiedzia³a, ¿e nie, bo gotouje obiad, a kawa do obiadu...
-Mamo ja nie jestem g³odna. Zjad³am obiad w szkole.-przekonywa³am mamê.
-Ale zjesz troche kotleta. ja specjalnie dla ciebie sma¿e.-mówi³a mama.Popatrzy³am chwilê na mamê. ,,Jednak zrobie sobie kawy''-pomy¶la³am i chwyci³am za torebkê kawy.

Po chwili namys³u chwyci³am za talerz i na³orzy³am na niego kotleta.
-Mamo.-zacze³am.
-S³ucham ciê.-odpowiedzia³a mama.
-Co my¶lisz o moim zwi±zku z Micha³em?-spyta³am nie ¶mia³o.
-Micha³ to dobry cz³owiek. Ja widze jaka ty jeste¶ w nim zakochana.-mówi³a weso³o moja mama, a ja wpatrywa³am siê w talerz.
-A jak by mi siê o¶wiadczy³?-spyta³am po chwili namys³u.
-No wiesz znacie siê bardzo d³ugo. Jeste¶ z nim od ponad 1,5 roku. To mo¿e czas zrobiæ kolejny krok.-radzi³a mi mama.
-Za wcze¶nie jeszcze...
-Boisz siê czego¶?-spyta³a moja mama ³api±c mnie za rêkê.Zaczerwieni³am siê.
-Nie.-powiedzia³am sucho i zjad³am kawa³ek kotleta. Po chwili chwyci³am za talerz i odnios³am go do zlewu.

Postanowi³am, ¿ê zaprosze do siebie Aniê.Zadzwoni³am i po 10 minutach by³a ju¿ u mnie.
-Cze¶æ Kasiu.-przywita³a siê Ania ¶cisk±j±c mnie.
-Cze¶æ Ania.-odpowiedzia³am jej.
-Chcia³a¶ pogadaæ?-spyta³a Ania.
-Tak...-odpowiedzia³am.
-No to zaczynaj.
-No, bo ja rozmawia³am z mam± o... Moim zwi±zku z Micha³em.
-Chcesz siê mnie poradziæ?
-No...
-No to pytaj.
-Chcia³am siê ciebie poradziæ jakie masz stosunki z Frankiem po ¶lubie?
-Dobre.Staramy siê o dziecko.
-Naprawdê?-pyta³am z niedowierzaniem.
-Tak.-odpowiedzia³a Ania rado¶nie.

Zazdro¶ci³am Ani wszystkiego... Ma rodzinê. Ma w³asne mieszkanie, mê¿a, prace i bêdzie mia³a dzieci.A ja? Mieszkam z mam±, nie mam dzieci, jedyne co mam to ch³opaka, który odwiedza mnie raz w tygodniu...
-O kurcze sory Kacha. Umówi³am siê z bratem na mie¶cie. Nie gniewasz siê?-mówi³a Ania przepraszaj±c mnie.
-Nie, nie gniewam siê.-odpowiedzia³am i po¿egna³y¶my siê.-Wpadnij jutro.- doda³am.Nie maj±c co robiæ posz³am uczyæ siê z maty i zanim siê obejrza³am by³a 18:00 zjad³am kolacjê i posz³am spaæ.

Obudzi³am siê o 8:30. Przywita³y mnie ciep³e p³omyki s³oñca. Szybko zarzuci³am na siebie pierwsze lepsze ubranie i pobieg³am do kuchni gdzie czeka³a na mnie miska z p³atkami Nesquik. Szybko zjad³am i pogna³am do parku gzdie czeka³ na mnie... Micha³

-Micha³, ale my nie byli¶my umówini.-mówi³am ze dziwieniem.
-Nie cieszysz siê, ¿e mnie widzisz?-spyta³ czule Micha³ ³api±c mnie za rêcê.
-Ciesze siê...-odpowiedzia³am mu.Nawet cieszy³am siê, ¿e zobaczy³am siê z nim. No có¿ widywali¶my siê tylko 1 raz w tygodniu.Romantycznie by³o staæ w¶ród wierzb, które maj± z³ociste li¶cie, ca³owaæ siê na parkowej hu¶tawce i le¿eæ na kwietnym trawniku ogl±daj±c chmury.

Wtem Micha³ zacz±³ siê dziwnie zachowywaæ.
-Micha³...?-spyta³am. Wtem on wyj±³ z kieszeni czarne pude³eczko, otworzy³ je, a wnim...Srebny pier¶cionek. OCH jaki on piêkny.
-Droga Katarzyno, wyjdziesz za mnie?-spyta³ Micha³. Ja poprostu by³am w szoku. Nie mog³am wykrztusiæ z siebie s³owa.Ale po chwili odpowiedzia³am
-Tak Micha³... Wyjdê za ciebie.-mówi³am uradowana.

[/IMG]http://img100.imageshack.us/img100/6734/foto11pc9.jpg[IMG]

Pochodzi³am chwilê po parku z Micha³em, a potem powiedzia³, ¿e musi i¶æ do swojej mamy. Zosta³am sama. Wtem zauwa¿y³am kogo¶ na hu¶tawce. Przecie¿ to Ania.
-Ania!-krzyknê³am do niej.
-O cze¶æ.-odpowiedzia³a.-Siadaj na hu¶tawkê.-zaproponowa³a. Tak te¿ wiêc zrobi³am usiad³am na hu¶tawce i razem zacze³y¶my siê hu¶taæ jak ma³e dziewczynki w wieku szkolnym.Och jak wspaniale wróciæ do tych czasów.
-Pamiêtasz jak 10 lat temu siê tu hu¶ta³y¶my?-spyta³a Anka.
-No, pamiêtam.-odpowiedzia³am weso³o.- A wiesz mo¿e by¶ przysz³a do mnie?-spyta³am po chwili.
-No pewnie. Czekaj tylko choæmy do sklepu to kupie jakie¶ p±czki.-powiedzia³a Anka i pobieg³a do sklepu na rogu kupiæ p±czki.

[/IMG]http://img139.imageshack.us/img139/9930/foto12qx3.jpg[IMG]

Usiad³y¶my jak zwykle u mnie na tarasie.
-Chcesz soku?-spyta³am.
-Chêtnie.-odpowiedzia³a Anka.Pobieg³am do kuchni po 2 szklanki i nala³am zimnego soku.
-Wiesz.-zacze³am.-Micha³ mi siê o¶wiadczy³.
-¯artujesz?-pyta³a siê Anka z niedowierzaniem.
-No.-odpowiedzia³am.
-No i zgodzi³a¶ siê?-pyta³a Anka.
-Zgodzi³am siê, ale nie wiem czy dobrze zrobi³am.-odpowiedzia³am smutno.
-Dobrze zrobi³a¶. Jeste¶ w nim zakochana.-doradza³a mi Anka.Nagle zadzwoni³a jej komórka-Sory.-powiedzia³a i zaczê³a rozmowê. Po rozmowie rzek³a do mnie.-Przepraszam, ale znowu ciê opuszczê.
-Dlaczego?-spyta³am.
-Franek dzwoni³, powiedzia³ ¿ebym po niego przyjecha³a.-powiedzia³a Anka.
-No jak musisz to id¼.Cze¶æ.-po¿egna³am siê z Ank±.
-Cze¶æ.-odpowiedzia³a mi i po chwili znik³a mi z oczu.

[/IMG]http://img410.imageshack.us/img410/8416/foto13lz4.jpg[IMG]

,,No i znowu nudy''-pomy¶la³am do siebie.-,,Pouczê siê''.
Chwyci³am za ksi±¿kê odu³amków zwyk³ych i azcze³am wkuwaæ. Wtem ujrza³am moj± mamê, usiad³a obok mnie i u¶miechnê³a siê do mnie.
Czu³am, ¿e mama ma mi co¶ wa¿nego do powiedzenia. Od³orzylam wiêc ksi±¿kê i spojrza³am mamiê w oczy...

Ostatnio edytowane przez czrna-puma27 : 04.03.2008 - 09:47 Powód: Zdjêcia
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.03.2008, 10:10   #17
Lorette

Sk±d: ±bruje
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 11

Jest lepiej i to znacznie lepiej, ale akcja nadal za szybko siê dzieje, co Franu¶ zadzwoni³ i co? odrazu opuszcza przyjació³kê, albo po co do niej wpda, skoro umówi³a siê z bracholem, czy tam z kim to po co sz³a do psiapsió³y, ale jest lepiej i to owiele, kilka drobnych b³êdów, kilka powtarzaj±cych siê wyrazów, ale jest OK ;>
EDIT: aha i dwa ostatnie zdjêcia nie wchodz± ;p
stare 04.03.2008, 10:43   #18
Koornela
Guest

Cytat:
Napisa³ Vanilla
EDIT: aha i dwa ostatnie zdjêcia nie wchodz± ;p
Tak wiem chcia³am to poprawiæ, ale nie da³o siê...
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.03.2008, 12:54   #19
Mirpul
Guest

jest lepiej, ale nie wchodz± 3 ostatnie zdjêcia.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.03.2008, 13:12   #20
Koornela
Guest

Mirpul wiem chcia³am to poprawiæ ale nie da siê
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38.