![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Ja kupiłem Na Studiach jak tylko wyszło, a potem miałem przerwę w Simach bo się ciely na moim komputerze. Teraz muszę już zmienić komputer(dostaję szału, coraz gorzej chodzi), to pewnie i kupie sobie wszystkie dodatki któych mi brakuje. ^^
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Pierwszy dodatek jaki kupiłam, to były Zwierzaki. No i bardzo się zawiodłam, aż w końcu zwierzaki w ogólności zaczęły mi przeszkadzać, zamiast urozmaicać grę... Odinastalowałam, i aktualnie cały czas mam odinstalowane i świetnie mi się bez nich gra.
Potem kupiłam CPR, następnie NŻ, potem chyba WB, NS, P i ostatnio CW ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
NS -bardzo mnie interesowało życie studentów ;p
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
pierwszy - na studiach, tak sie tym podniecalam, ze nareszcie cos nowego i odrazu siedzenie kilka godizn dluzej w simsach xD
|
![]() |
![]() |
#55 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moim pierwszym dodatkiem ZAINSTALOWANYM było NŻ. Od koleżanki pożyczone ^^ A potem chyba WB też od koleżanki ^^ No i potem dostałam NS. A dalej już nie pamiętam, bo kilka razy odinstalowywałam i mi sie pokićkało. o.O
Ostatnio edytowane przez berry : 24.05.2008 - 19:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
E... to było tak : Z,CPR,WB,NŻ,P i teraz będzie CW a potem NS ; )
|
![]() |
![]() |
#57 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja najpierw miałam NŻ, później Zwierzaki, a teraz bedzie WB, albo CPR.
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
mój pierwszy dodatek to Zwierzaki, ale nie mogłam w niego grac bo nie wiedziałam że trzeba miec the sims 2 zwykłe potem sobie kupiłam
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() I wszystkie dodatki kupowałam po kolei. W sumie pół roku i minipacki w przerwach na osłodę czekania, to odległości dla mnie takie akurat ![]() sweet_girl ja pamiętam, że kupiłam sobie TS2 a jeszcze nie miałam kompa, na którym by mi działały, ale byłam taka szczęśliwa, że już mam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
mój pierwszy dodatek to były the sims 2 na studiach kupiłem kilka dni po premierze
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|