![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Odcinek dobrze napisany, nie widzę błędów ortograficznych, ale zdarzają się bezsensowne zdania takie jak np.:
"Wieczorem do pokoju Oskara weszła mama, a ten się zapytał czy może włączyć telewizor mimo iż miał zakaz. - Czy mogę włączyć telewizor? - zapytał się Oskar." Także się uczepię, że narazie to wszystko takie codzienne i nudne. Noi nie lubie fotostory bez uczuć (żal, ból itp.). Rozumiem, że to pierwszy odcinek, więc może być nudne i tak dalej. Jednak ponarzekam bardziej na zdjęcia. Staraj się robić bez kryształków, chmurek i znaczków towarzystwa (plusiki i minusiki). Nie zniechęcaj się, może coś z tego wyniknie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]()
Gdzie widzę nawiasy? Proszę bardzo:
Cytat:
Cytat:
Część I" Wydaje mi się, że nie umiesz przyjąć krytyki, i zwracasz uwagę tylko na dobre opinie. Jeśli coś piszesz nastaw się i na krytykę. Trzeba to przyjąć, że ktoś myśli tak, a nie inaczej. Mówiłam już, nie podoba mi się. Za dużo dialogów, za mało opisów, brak uczuć. |
||
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]()
To "minęła babcie w drzwiach" na fotce odebrałaś trochę za bardzo x] Mama mówi do dziecka "ty gówniarzu"?? Sandra mówi "ty chamie" a mama nic?
Cytat:
FS trochę drętwe, ale może być ![]() ![]() Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc tak. Jakoś średnio mi sie podoba, no ale przecież dopiero zaczynasz. W dodatku to pierwszy odcinek. Żeby cie nie dołować wypiszę co mi się nie podoba, a co tak:
PLUSY + nie jest tak źle jak na początek + grafika całkiem całkiem + określenia (opisami bym tego nie nazwała) podobaja mi się. Rozwiń je! MINUSY - na zdjęciach widać chmurki i kryształki nad głowami simów. Lepiej to zmień. - zbyt często niepotrzebnie i (wydaje mi się) zbyt dokładnie opisujesz czynności - po co piszesz kto był rodzicami rodziców? Skoro część z nich nie żyje, chyba nie wezmą udziału w fotostory. No to tyle. A tak co do moich upodobań: czemu ta matka tak gwałtownie zareagowała? a do tego dość długo "wyglądała jak świeżo po płaczu"... Myślę, że dam ci takie solidne 4/10 P.S. Wiem że to niemiłe słuchać krytyki, ale stawiaj jej czoło :-] dzięki temu dowiesz się co poprawić. Podejrzewam, że nikt nie chce ci zrobić na złość, tylko pomóc! Ostatnio edytowane przez Nesta : 12.03.2008 - 16:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Tradycyjnie Fs o lejących się starych co chlają wódkę na przystanku (wow coś innego niż nastolatkowie pławiący się w luksusie i nie umieją nawet się ubrać xD). Ale nie jest to opinia negatywna, ponieważ lubię Fs w których dzieje się coś no... mrożącego krew w żyłach
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Do ZuuZaa:
Nie ![]() Ale thanks że ci się podoba. ![]() Ostatnio edytowane przez 19OlusiaSims92 : 12.03.2008 - 14:40 Powód: błąd |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
i dalszych odcinków nie będzie? ;O
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
ty masz 16 lat?? To wiesz są młodsi i piszą wiele lepiej, ale przejde do konkretów. Gdy ja napisałam II-gie FS. to miałam tyle krytyk, że SZOK!!! Ale pomimo tego poprawiłam pismo, a ty? Jestem poprostu oburzona. Nie masz ani grosza szacunku do ktyty \. Z oceną powstrzymam się do 2 odcinka
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ale to jes NUDNE ty dziewczyno nie umiesz przyjmmowac krytki moja ocena 5/10
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Do Miko. Będą następne odcinki ale trzeba czekać. Mogę zdradzić że w następnym odcinku będzie ucieczka.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|