![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Taaaa...znowu ten sam oklepany temat...
Laska ma problemy,ucieka z domu,poznaje miłość swojego życia i co? Będziesz pokazywać ich rozstania i powroty? Będziesz dodawać kolejnych przeszkód do ich związku czy coś w tym stylu? Poza tym,drugi odcinek mnie rozłożył na łopatki-to całkiem sprawną mają policje & radio,że gościu no dajmy w godzinę się zabił i już trąbią o tym media i wszyscy wszystko wiedzą. Nawet u mnie na zadupiu tak szybko się fama nie niesie,jak ktoś się powiesi w lesie ;p To było śmieszne i nierealne. Znajdź mi dziewczynę,która dowiadując się o śmierci swojego ojca rzuca się w ramiona pierwszemu lepszemu facetowi. I ufa mu bezgranicznie,idzie do jego domu,śpi z nim jednym w łóżku i w ogóle wielka miłość.Ach. Szkoda,że w rzeczywistości nie ma tak łatwo ;/ Taka dziewczyna zapewne skończyłaby martwa znaleziona po tygodniu w rowie bądź zgwałcona i wywalona z "norki" na zbity pysk. Realizm się mnie dzisiaj trzyma ^^ Wierzę,że czymś nas zaskoczysz,bo masz dużo możliwości do tego. Jak przestaniesz się trzymać typowych schematów - będzie super ;d |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|