![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia facetów w każdym pokoju -
![]() Ja tego nie rozumieć? Dom taki dziwny - albo nawalone w jednym miejscu,albo pustka (Np.pianino/fortepian samotnie sobie stoi). Bryła mi się tak nie bardzo podoba ;< Ale za to sypialnia niczego sobie.I łazienka również - bardzo fajnie zagospodarowana ;d Gdybyś zmieniła kafelki na podłodze na czerwone albo białe,byłoby cacy ^^ Garaż straaaasznie oklepany. Wywal te zdjęcia facetów! <błaga> |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajny całkiem- 7/10. Jednak jest zbyt ponury.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Takie sobie
|
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Przyznam szczerze, że zgadzam się z Wami odnośnie kuchni, ale moje ulubione meble kuchenne totalnie się gryzły z ciemnym drewnem, więc ściągnęłam sobie rekolor i oto poprawiona kuchnia:
![]() ![]() ![]() A co się tyczy zdjęć facetów na ścianach - teraz w tym domu mieszka samotny facet (umarła mu żonka) i namalował sobie "zdjęcia" półnagiej Madonny. To zapraszam do oceniania raz jeszcze. |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo łądne
![]() -Klory pokrycia szafek -(ogółem cała kuchnia) - pokój dziewczynki ... fatamorgana tego nie idzie nazwac ale nie ejst aż tak źle wiec daje 5/10 ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bardzo bardz ladny dom moja ocena 10/10
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
W ogóle nie dobrane kolory.3/10
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
na moje wszytsko trzyma się w jednej kolorystyce. wszędzie są brązy. jakoś tak nie za bardzo mi się podoba. może gdyby było to bardziej żywe . ale to tylko moja opinia.
taki średni ten domek, nie w moim stylu ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ładneeee .MmmmMmmm.. tylko ŁazienecCccka BlEee ;/ Wszystko PikNnnE ^^
9,5/10 Pozdrawiam : Sheba |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom w całej okazałości reprezentuje się wprost rewelacyjnie nie mam zastrzerzen 10/10.
Hol też jest prześliczny 10/10. Kuchnia troche jak dla mnie za różowa i zamiast tych suszonych warzyw czy co to tam wisi powiesiłabym coś innego ![]() Sypialnia i łazienka są rewelacyjne 10/10 Pokuj młodzieżowy też trochę za różowy szczególnie to łóżko mi się nie podoba 9/10 ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|