![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy będzie następny odcinek?
A do tego - czegoś nie rozumiem. Dlaczego dziękujesz komuś że mu się to podoba? Coś mi tu nie pasuje i trochę mnie to irytuje... to mi się wydaje...takie...niedorosłe. Chociaż może się nie znam. Jeszcze jedno - nie załamuj się i pisz! Możesz nas czymś jescze zaskoczyć! Tylko daj następny odcinek żebyśmy wogóle mogli to jakoś pozytywnie ocenić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Próbuj dalej
![]() ..::Milcia::.. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze: jestem kłamczucha bo od tamtego komenta minął co najmniej tydzień a napisałam, że będzie jutro. Napisałabym wam powód ale... no... dobra napiszę: moja mama pracuje za granicą i wyjechałam do niej na tydzień. Wiem, że mi nie uwierzycie ale kit. Dobra nie robie offtopa przechodzę dalej.
----------------------------------------------------------------------- Po drugie: Lily suuper to ujęłaś (i też jestem za) ----------------------------------------------------------------------- Po trzecie: Milcia96 pewnie, ale Bob nie jest sam :> ----------------------------------------------------------------------- Po czwarte (w końcu przechodzę do rzeczy :p): a) ja wiem, że Fs jest dosyć pracochłonne ale chyba nie potrzebujesz aż tak dużo czasu... gdybyś jeszcze robiła "dymki" no to byłabym bardziej cierpliwa b) faktycznie fabuła jest sztuczna, bo najłatwiej jest zrobić tego typu Fs: - zaraz główna bohaterka/bohater sobie ucieknie potem ją wezmą do domu dziecka - bohater/ka zamieni się w no... w "zioma" co ciągle bluzga, chla, pali, no ogólnie nałogowiec, zboczuch... - nie wiem co jeszcze chyba, że z tego Fs coś wyjdzie (co jest całkiem prawdopodobne) c) życie za dokładnie opisane no i te TVN Style itd. niepotrzebnie jest napisanie, że poszła coś napisać na blogu, leżał w łóżku, a zamiast tego Fs mogłoby być nieco dłuższe ale wzbogacone w jakieś ważniejsze wydarzenie które urozmaiciłoby całokształt tego oto Fs. ------------------------------------------------------------------------- Na koniec powiem Ci: nie komentuj cudzych opinii tylko zajmij się robieniem Fs. Ty naprawdę nie potrafisz przyjmować krytyki. Krytyka jest po to, abyś dzięki niej wiedziała co poprawić, czego brakuje, a nie po to aby się gniewać, i udawać, że się krytyki nie widzi tylko być dumnym z tego, że nielicznym osobom się to podoba. Lily to nie wygląda tylko niedorośle ale i wygląda to na podlizywanie się innym użytkownikom aby zdobyć ich zaufanie. Ale mimo, że tak powiem mocno przyciskającej krytyki nie poddawaj się. Pisz. I pamiętaj: traktuj krytykę jako rady. Spójrz: wszyscy (no może prawie) radzą Ci abyś nie wpadała w dół przez krytykę, tylko pokaż, że masz w sobie to COŚ! Nie zamieniaj się w dziewczynę przedstawiającą się w ten sposób: Jestem strasznie załamana nikt mnie nie lubi bo mi nie wyszło Fs. Bądź twarda i napisz Fs które będzie naprawdę znane! Pozdrawiam i życzę weny (która łatwo nie przychodzi) Klio |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Oki. Dzienx za krytykę. Już wiem co mam poprawić. A jeśli chodzi o datę dodania 2 odcinka FS to chyba będzie 3 kwietnia. Bo już mam prawie gotowe fs.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Słuchaj, czy ty chcesz słuchać naszej krytyki czy dodać odcinek i sprawdzić co o nim sądzimy? Wiesz dodałaś odcinek dokładnie 09.03.2008, 20:51 czyli... 21 dni temu. Kiedy będzie ten odcinek?! Jak odcinek mi się nie pojawi, to chyba napiszę do kogoś, zeby zamknął temat, bo autorka nie dodała odcinka przez ileśtam czasu. Zgoda?
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
fajne podoba mi sie
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Tusiek, ale jest wiele FS które nie dało jeszcze odcinka...Nie będę wymieniała... Ale zgadzam się z tobą. Jesteś na forum i powinnaś dać choćby 5 zdjęć i troche textu, a ty wyjeżdżasz, że 3 kwietnia!!! Będzie to 25 dni...Matko jedyna!!!
Edit.: Może lepiej i nie pisz, bo jak ma wyglądać ja ten to ja dziękuje...Przecież dzieci 10 letnie potrafią lepiej pisać!!!! Ostatnio edytowane przez czrna-puma27 : 31.03.2008 - 12:58 |
![]() |
![]() |
#39 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() A co do dat to rzeczywiście. Chcesz dawać jeden odcinek co miesiąc? (Bo na to wychodzi). A jeśli w dodatku FS nie jest takie ciekawe i fajne, czytelnicy nie będą z zapałem czekać. A Ty jak jakaś, kurczę nie wiem, królowa... Na zasadzie "Niech znają łaskę pana". Tylko sobie tak nie myśl. No dobra, poczekamy już do tego 3 kwietnia, ale za to (mój osobisty wymóg) chcę widzieć odcinek z PORZąDNYMI poprawkami. Bo czasu miałaś naprawdę sporo. (Jeszcze jedno, tak na marginesie: JA w ciągu miesiąca dałabym radę napisać CO NAJMNIEJ 1 FotoStory, a nie 1 odcinek...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie oto chodzi że niby ja jestem jakąś królową a swoje wymagania pisz komuś innemu - porządne poprawki- za kogo ty się uważasz? Za pępek świata? A co do dodania 1 odc Fs to mi to idzie miesiąc bo niestety miałam zreinstalowanie gry i wszystko mi się potraciło bo zrobiłam małe poprawki w Fs. Już w nim nie grają rodzina Sęków a inna rodzina. Usunęłam także ich dom i rodzinkę. A to wszystko miałam przez zreinstalowaniem. To tyle. Z góry przepraszam za pępek świata |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|