Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2008, 19:44   #21
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Drugi domek by Natalka :D

Hmmm nie jest źle ale też nie jest dobrze .Aaaa i wypadało by poinformować że to jest przebudowa istniejącego już domu !!!!!

Bryła:
Mogłaś ją trochę zmienić ja też gram tą rodziną i przebudowałem jej dom usunąłem to niby piętro nad salonem i zmniejszyłem go dach zrobiłem normalny bez żadnych udziwnień a resztę zostawiłem tak jak było. I po przebudowie dom wygląda o wiele lepiej Ocena: 8/10

Wejście + salon = Super nieładne kolory. pustka, kwiat który powinien stać na dworze i okropna podłoga. Salon nie ma żadnych plusów !!. Ocena: 4/10

Kuchnia:
Za ciemna, szafy mają o wiele lepsze recolory, Ten kolor jest ponury. Wszędzie słoneczniki nielubię słoneczników. Ocena: 6/10

Sypialnia:
Najładniejsze pomieszczenie w domu !! Ocena: 10/10

Łazienka:
Za zielono. Ocena: 9/10

Ogród: 1/10

Uwagi:
-Nie ma żadnej firanki :/
-Bardzo pusto w domu !!

Oceny:
Bryła: 8/10
Wnętrze: 29/40, czyli: 7,2/10 słabo
Ale to twój drugi dom więc mam nadzieję że będą lepsze domki ?!

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2008, 19:52   #22
Gratka95
Guest

jasne jasne ..nikomu nie udowodnisz tego że nie używasz wszytskich dodatków ? co nie podobają ci sie .. moze naprawde ich nie posiadasz ?! wiesz cos mnie to nie przekonuje .. ;| a to co napisałaś jest żeunujące i tyle ! wiec lepiej sie przeznaj bo napewno ich nie posiadasz a jest nawet to postaraj sie załatwić dom twojego wykonania z morzem ! moze i to mnie przekona ;/ nie bede miala wątpliwosci jesli nastepnym razem wykorzystasz przenajmniej po 1 dodatku z kolekcji the sims 2 ... naprawde żal dziewczyo żal... i to naprawde smutne ze z kims takim moge dzielić te samo imie .. też mam an imie Natalia ;|

stare 25.03.2008, 20:01   #23
avenly

Faktycznie,że przy takiej ilości dodatkow, jaką posiadasz i domku clean jest trudne,żeby nie użyć kilku mebli z dodatków ;/
avenly jest offline  
stare 25.03.2008, 20:04   #24
Gratka95
Guest

oj tak ... dziewczyno naprawed mońcisz sobie .. oj naprawde naprawde .. ;/

stare 25.03.2008, 20:12   #25
kubuss

Mhm nie ma co ukrywać dom bardzo skromny w dodatki :/

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 26.03.2008, 05:19   #26
Natalka1238
Guest

Słuchajcie odwalcie sie ode mnie !! Mam te dodatki nie wiem co mam wam zrobić byście mi uwierzyli !! A poza tym to ja nie kłamie !!! Chyba że ty!! I doczepcie sie ode mnie !! Ja to zaznaczałam jak miałam na studiach i własny biznes a teraz nie moge zainstalowac bo sie płyty porysowały!!! I mszę od koleżanki pożyczyć !!!I nie mam tylko tych a ja je miałam kiedy zakładałam sobie forum.A nie mogłam wtedy grac w the sims 2 bo mi sie komputer wył. !! Jutro od koleżanki biore dodatki te dwa i bede miała wszystkie !! Mam wiele domów z dodatkami np.szyk i elegancja !! Ale ich nie umieszczam bo uważam ze są brzydkie !! Czasem domy robie na odwal sie .. Wiec...Ale mogli byście sie ode mnie odczepić !! Mam nadzieje , że coś zrozumiesz gratka chociaż wątpię !! Zal po prostu żal !!

stare 26.03.2008, 06:47   #27
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

A mi się dom podoba...
I pluszaki pasują do dorosłej kobiety :-)
stare 26.03.2008, 08:03   #28
Gratka95
Guest

buahahhah ! to raczej mnie nie pouczylo tylko rozśmieszyło ! buhahahaaha ;p i od kogo to ŻaL ?? buhahaha weż sie opanuj ! Fajnie to jak nie maz ich to czemu zaznaczyłaś ?! no ! hęęęę....?!!! no wiesz czy nie wiesz bo moze cie to kruszku okruszku urazic ale n odwal domy robią takie dzieci jakie ty ! a my tu takich nie chcemy !! taaa.. etraz zwalać wszytsko na kogoś ze płyt nie ma komp sie nagle wył. i co ? dupa ! nie masz dodatków i tyle ! lolu ... o wielki lolu przyjmij lola do swojego grona - mojego i tylko mojego wykonania rym !!!! xP hęęę.. ?! masz coś do mnie co ?? omg.. coś jeszcze wytłumaczyć ? a i mze to ze my sie nie odwalimy !! i jestem za banem !! :wacko: :wacko: :wacko:

Ostatnio edytowane przez Gratka95 : 26.03.2008 - 08:06 Powód: poprawienie błędu

stare 26.03.2008, 16:10   #29
Nat95_Emosia:)
Guest

Bryła jest fajna ale nie ma ogrodu ?;o...Zal... sr.. ocenka to 5/10 na zachete

stare 26.03.2008, 18:16   #30
Raija

No trzeba przyznać, że domek do końca udany nie jest... ale to nie jest powód do tego aby autorke skreślać ^,^
Gratka95- to forum nie jest od kłotni i od tego aby wypominać komuś, że ma tak samo na imie i wmawiać mu, że oszukuje mówiąc, że ma wszystkie dodatki do simsów. Chcecie na siebie ponadawać, wymieńcie się numerami albo popiszcie przez priv'a ;/ Ten dział jest po to aby każdy mógł pokazywać to co stworzył. To ze jednemu wychodzi to lepiej a drugiemu gorzej jest już kwestia talentu i w wiekszej mierze wprawy Tak naprawde każdy kiedyś od takich domków zaczynał I jestem pewna, że jak Natalka1238 włoży troche więcej wysiłku i chęci w budowanie to kiedyś napewno będzie jej to lepiej wychodziło Praktyka czyni mistrza A co do misia sama troche już lat mam a półki w moim pokoju zawalone są maskotkami. I wcale nie uważam, że swiadczy to o dziecinności. No cóż: to tyle

Domek pozostawiam bez oceny, ale próbuj dalej Buziaki :*

W górach...^^
Raija jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania