|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a ja mialam kiedys MEGA pozar... Rodzinka skladala sie z 5 osob doroslych(dziadek, babcia, matka, ojciec, tesciowa
![]() ![]() ![]() ![]() a wogole ostatnio stworzylam sobie studentow, wyksztalcilam byli juz na 4 roku (zaczynali) i dzis odpalam ta gre i moj sim siedzi przy pianinie tak jak go wczoraj zostawilam ALE jest przezroczysty.. mysle kurcze co jemu:] i chcialam zeby wstal a on wstal i zniknal zupelnie pojawil sie komunikat ze zmarl na innej parceli i tam pojawi sie jako duch ALE on nigdzie nie zmarl przynajmniej nie za moja sprawa ![]() a kiedys skasowalam dziecko kodem moveObjects on i pozniej za kazdym razem pojawialo mi sie i oczywiscie mialo kiepski nastroj bo wszystkie wskazniki spadaly i kazdy sim przybiegal je oplakiwac nie pomagalo wsadzanie do basenu czy wywolywanie pozaru tak zeby je jakos usmiercic musialam sie przeprowadzic bo za kazdym razem jak kasowalam je kodem to i tak wracalo i nie mozna bylo nic z nim zrobic |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a!mam jeszcze cos! para daniel przyjemniaczek i kasia langerak zadzwonili po gosci by przyszli na ich slub i byla tam rodzina hak,ale jak to mozliwe bo byli przeciez w skrzyni rodzin!a potem patrzylem i pisalo rodzina hak nie ma telefonu! błąd w grze chyba nie?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|