![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No to "totalnie" Ci współczuje, cokolwiek to znaczy. Czepiam się nie Twojego gustu, ale sposobu w jaki wyrażasz krytykę. No ale zeby to pojąc trzeba umiec czytac ze zrozumieniem ![]() |
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna, ale te podłogi, ściany, lampy. Gdybym mieszkała w takim domu, to by mnie odwieźli do psychiatryka i zamknęli w izolatce ;/ 1/10 (bryła Cię uratowała)
|
![]() |
#23 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ej! Ej! Może troszkę kultury? To, że dom ci się nie podoba, nie oznacza, że musisz wyrazić to w taki sposób. Co do domu... Te kolorki w oknach ! Super ... Wieje dobrym humorem i optymizmem. W środku pustki i lakierowane podłogi. Ale podobają mio się te wielkie kolorowe obrazki na ścianach. Dom dla sima o duszy imprezowicza. 3,5/10 |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bryła- świetna, ale tymi dyskotekowymi lampami wszystko zepsułeś. Staraj sie dać jakieś bardziej stonowane kolory , w kazdym pokoju inna lampa, ktora oddaje charakter pomieszczenia, a nie wszedzie dyskoteka...
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
parcela publiczna to by ......
Świateł troche dużo . no ja załważyłem 2 dodatki NOCNE ŻYCIE ( wiecie dlaczego dużymi literami ) i akcesoria |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
jeju .. ;/ przestańcie sie czepiać .. o ludu nawet wyrazić zdania swojego nie idzie bo już wielka obrazu tak jak gdyby was to dotyczyło ! Z równowagi cieźko mnie wyprowadzic wiec nawet nie prubujecie
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Miło by Ci było jakbym skomentowała Twoją prace w podobny sposób? Zresztą to nie dotyczy tylko Ciebie (kto był równie chamski łatwo sprawdzic, wystarczy przeczytać 99% wczesniejszych komentów), po prostu Twój post najbardziej rzucał się w oczy. A Ty zamiast sie zreflektować, to nawet nie widzisz o co chodzi... ![]() |
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
? ;| o lol.. ta z pewnościa nie wiem o co kaman buhahahahahhah.A ja sie takimi postami nic se nie robie bo sama tak krytykuje a ktos moze równo jak i ja mnie skrytykowac z tym trzeba sie pogodzic . jesli nikt tego nie pojmuje to naprawde przykro mi ;(
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ten dom to kompletna klapa... Tu nie ma co zmieniać, to trzeba zburzyć!!!
Lepiej zacznij od początku. Życzę weny! ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|