|
|
#2 |
|
Guest
|
Z wszystkich simek podoba mi sie tylko jedna: Dalia. Jest śliczna. 10/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dziękuję
Może coś więcej? Dlaczego nie podobają się pozostałe?
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Mi tez się podoba tylko Dalia
|
|
#5 |
|
Reputacja: 22
|
Są zbyt maxisowe. Zazwyczaj robiąc simy chce się zrobić je jak najbardziej podobne do ludzi a tu niestety są mało podobne. Ściągnij lepsze skiny, włosy, makijaże a będzie lepiej.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Hm... To Twoje zdanie, że się próbuje
Może Ty próbujesz, ja nie Ja właśnie staram się stworzyć jak najbardziej pasujące do gry, a zarazem ładne, przyjemne dla oka twarze. Nijak mi nie pasują te świecące, podrasowane Simki w świecie, który wygląda całkiem inaczej. Od prawdziwego życia mam prawdziwe życie, a od gry grę Dlatego nie psuję tego, co zostało stworzone i staram się zharmonizować z tym światem A nie działać na przekór niemu.Lepsze skiny? To znaczy wyglądające jak z nienaturalnych zdjęć modelek z okładek jakichś magazynów? Nie, ja tego nie lubię ![]() Lepsze włosy? To znaczy wyglądające jak sztuczne, podoczepiane i farbowane na dziwne kolory? Nie. Mnie się to po prostu nie podoba. Na osłodę, żeby było co oceniać ![]() ERYK ![]() ![]() ŁUCJA ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez TeaHouseMoon : 03.04.2008 - 20:10 |
|
|
#7 |
|
Reputacja: 22
|
Mi bardziej chodziło o to, że simy, które mają przypominać simy trudniej sie ocenia niż simy bardziej podobne do ludzi.
Lepsze skiny-wyglądające bardziej naturalnie Lepsze włosy-wyglądające bardziej naturalnie Chodziło mi o to, żeby to wszystko wyglądało bardziej naturalnie. Widocznie się nie zrozumiałyśmy. No trudno... EDIT: Zapomniałam ocenić simy ![]() Eryk: no tak jakoś średnio mi sie podoba, głównie to chyba fryzura. Za bardzo przeciętny. Łucja: całkiem ładna. Zwykle nie lubie za mocnych szminek ale ta akurat jakos dodaje je uroku. Do tego ładny kolor oczu i dosyć nietypowa fryzurka. Chyba najładniejsza ze wszystkich tu danych simów. Starałam się oceniać ich bardziej po simowemu, chociaż przyznam, że było mi dosyć trudno ![]() Ostatnio edytowane przez luja : 03.04.2008 - 21:12 |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Rozumiem, co masz na myśli
Skinów netowych staram się nie używać, bo się nie opalają A naturalne fryzury... Jakoś nie znalazłam żadnej, która by mi się spodobała Wszystkie mają takie dziwne kolory.Dziękuję za ocenę Rozumiem, że może być trudniej ocenić takie twory ale mimo wszystko chciałabym, żeby ktoś spróbował dostrzec w nich piękno Mimo, że nie są "naturalne" Poszukam czegoś naturalnego, może jednak coś przypadnie mi do gustu. Jakby ktoś zechciał mi zasugerować jakieś strony i/lub autorów godnych polecenia, co robią porządne dodatki, to nie obraziłabym się
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Łucja jest ładna i urocza, to chyba w tych oczach siedzi
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Widocznie mam pecha
Dzięki za informację, sprawdzę to jeszcze raz Z tym szukaniem to faktycznie mam problem :> I właśnie nie wiem gdzie szukać, bo tyle tego, że ciężko. Ale staram się, daję słowo ![]() Dzięki
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|