![]() |
#61 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich. Mam pewien problem z Windows Movie Makerem. Kiedy próbuję zapisać stworzony przeze mnie film, pojawia się komunikat:
"Program Windows Movie Maker nie może zapisać filmu w określonej lokalizacji... bla bla... " Nie piszę do końca, bo już niektórzy chyba wspominali ten problem. W każdym razie on mi każe sprawdzić trzy rzeczy, które mogą być ewentualnymi przyczynami problemu: - czy pliki źródłowe są dostępne - czy miejsce zapisywania filmu jest dostępne - czy jest wystarczająca ilość miejsca. Wszystkie ich zachcianki spełniłam, ale nadal nie działa. Wie może ktoś dlaczego? |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Wiem o co chodzi ,bo miałam taki sam problem
![]() Jak już wszystko sobie złożysz to podziel film na dwa i tę drugą część usuń(narazie). Zapisz na dysku pierwszą część. Potem cofnij usunięcie i usuń pierwszą część. Teraz zapisz drugą. Potem zimportuj te dwie części i zapisz. Powinno działać.Jeśli połówki nie chcą się zapisać to pokrój jeszcze drobniej ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
jak sie nazywa mod który dodaje dach w wnętrzu domu?
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Jestem nowy na forum i dopiero zaczynam kręcenie filmów itd.
Mam problem: 1.A mianowicie chodzi o ten diamencik nad głową Sima(Zależnie od poziomu spełnionych potrzeb zmienia kolor) i tych dymków. Jak zrobić żeby w filmie ich nie było. 2. Jak można się teleportować(W podróżach można tylko w ogrodzie Zen przy drzewku Bonsai).Czy można teleportować się w innych miejscach? |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 20
|
![]()
Krystek - kryształki można usunąć za pomocą kodu plumbbobtoggle off, a chmurki showheadlines off, tyle że musisz posiadać do tego dodatek NŻ lub późniejsze. A teleportacja działa wszędzie, coś ci się pomyliło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Designer:
No ja nie mogę się teleportować. Wiem tylko, że bez żadnych hacków można się teleportować w ogrodzie Zen z tym drzewkiem bonsai poprzez medytację. W innych miejscach nie można. Jeśli można to jak? Mam hack do teleportacji ninja z modthesims2 ale chcę też wiedzieć jak można się teleportować bez kodów i hacków( jeśli to możliwe). |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Hello.
Otóż mam pewien problemik ^^ tylko nie krzyczcie nowicjuszka ze mnie ![]() noo. a więc wchodzę do movie markera i rozpoczynam new projekt wchodzę w moje dokumenty sralala i tak dalej i jestem w folderze movie ale nie ma tam moich filmików z gry : OO jest tylko folder Games i Brod coś tam ale jak wchodzę w to normalnie tzn. przez mój komputer to jest :o no. dziwne kto wie co mam zrobić ? a i raz próbowałam otworzyć filmik ręcznie to znaczy kliknęłam na filmik i otworzyłam to. czyli `otwórz za pomocą [..]` i wybrałam movie marker a tu cuś takiego ` wybrany plik ma nieodpowiedni format` czy coś takiego ;( i co mam teraz zrobić ?
![]() |
#69 | |
|
![]() Cytat:
To ja też mam pytanie: jak się dodaje napisy do filmu? Nie takie na środku, tylko na dole. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Lil-dzięki jesteś wielka =*
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|