![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Tak. zgadzam sie z wiekszoscią z was. bryła za duża jak na 1-szy raz wstawienia na forum.Nie wiem jak można stworzyć takie sypialnie ? chciałabyś w takich spać i spedzać z innymi tam czas ? ;| raczej nie. bo ja tez nie. wiec wzoruj się sobą .
1,5/10 Pozdr. od Sheby ![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zrobione są poprostu... |
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie, no nie, no nie, no nie! to jest nie to! to jest jakaś pomylka! kosmiczna pomyłka!
Sypialnie to porażka, bryła to porażka, meble to porażka, kuchnia to porażka, hall to porażka. Łazienka i salon nie są porażką wg. mnie, ujdą w tłumie, ogród jest całkiem całkiem, ale ogólnie cała reszta to porażka jak już wcześniej pisałam. Nie będę pisać oceny liczbowej - inni mnie wyręczyli... |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Czy ty w ogóle wiesz co to jest dom? No chyba nie bo to co zbodowałaś to (jak to inni nazwali) nawiedzone, ponure zamczysko. W środku wszystko pomiesznane, o kuchni już nie wspomnę ;/, sypalnie? KOSZMAR! Ogród jeszcze jakoś ujdzie. Następnym razem się bardziej postaraj.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Aaaa!!!!!okropnoŚĆ!!!!szkoda SŁÓw!!!!nie BĘde OceniaŁ!!!!
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Podoba mi się tylko ogród, niestety...
Postaraj się przy następnym domku ![]() Kilka rad: dawaj dużo elementów dekoracyjnych, twórz bardziej pomysłowe bryły, dawaj cieplejsze kolorki, i żeby meble do siebie pasowały ![]() Następny domek na pewno będzie lepszy! 3/10 Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze.
#17 |
|
![]()
aaaa oczopląsu można dostać, jak babcię kocham!
![]() sypialnie z moich koszmarów :< wszystko jakieś takie gigantyczne, pewnie gdyby się rozmawiało w takim pokoju to echo rozrywałoby czaszkę ;o a ogrodzenie? hehe, to już w ogóle ^^"" rada: mniejsze przytulniejsze jaśniejsze życzę powodzenia..;d
#18 |
Guest
|
![]()
jak zobaczyłam dom z zewnątrz to sie przestraszyłam, wygląda jakby w nim straszyło, jest duży i ciemny, wnętrze nie pasuje do nazwy bo nie jest w żadnym wypadku stylowy, kolory są niedobrane, jest pusto i w ogóle mi sie nie podoba, ogród może być, wyszedł Ci chyba najlepiej, daję 1/10
|
![]() |
#19 |
|
![]()
Bez obrazy,ale dom nie podoba mi się. Nic do siebie nie pasuje.Do tego bryła jest za duża.Jednym plusem jest dużo roślinności. 1/10
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
beznadziejne !! Co to jest ?! Czy mam jeszcze raz pisać...Jak dajesz dom na forum to się staraj go ładnie zrobić !! Okna niebieskie na szaro otynkowanego domu ?! zal.... 0/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|