![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
O.o Czy to jest jakiś żart, prowokacja ?? Ten dom jest okropny, fuj, bleeee. Wiem że to twój pierwszy dom ale mogłaś się bardziej postarać. Ocena: -10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
chyba cię coś...! Okropny ten dom... rozumiem że pierwszy, ale nie moge powiedzieć że cudo bo to pierwszy. A jak na pierwszy dom na forum to i tak ohydny. Mój pierwszy dom w simsach (w grze nie na forum!) był ładniejszy.. Ten jest ciemny i ponury i wielki. 0/10
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Kubuss- nie poyliło ci sie przypadkiem ocenki ? ;d dałeś 10/10 .z czego wiem to chyba chciales dac moze 0,1/10 ? albo tak mialo wyjsc poprostu bo z twojego wypowiedzenia wynika ze raczej sie pomyliłaes :*
Co do mojej oceny to już napisałam .. ;/ |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Sheba przeczytaj dokładnie, Kubuss napisał -10. Przypatrz się... ja też na początku myślałam że to cała 10
EDIT: Przepraszam, że się powtarzam, bo to już zostało wytłumaczone :con: Nie zauważyłam :shy: |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
acha. myślłam ze to myślnik
![]() ![]() ![]() pozdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łoszzzzzz jaki szum
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz wygląda mi to na Klasztor Sióstr Betanek. A w środku Muzeum Niezwykłości i Obrzydliwości.
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
heeheh
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dobra ludzie przestańcie... No szczerze to poprostu brzydki dom(moja 7-letia siorka buduje lepiej) i dajcie już dziewcyznie spokuj...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|