![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
kurka xD musze przełożyc tow szytsko na jutro poneiwaz zapomnialam ze mam wszytsko na niskie detale i ma le zdjecia dane i takie okropne wyszły ze normalnie wstyd .. ;( obiecuje moje kotqi ze jutro na 1000000000000000% wsadze ^^
|
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
bryla-nic specjalnego (sama lepszych nie robie ale ty masz talant i mysle ze stac cie na wiecej) 7,5/10
hall 1- podobno twoja simka lubi dodatki do wnetrz a tu jest zupelnie pusto...0/10 lazienka-za duza duzo pustego miejsca ale ladne kolorki 5,5/10 sypialnia-sliczna mysle ze ten ukochany jak ja zobaczy na pewno cos z tego bedzie...10/10 prywatna lazienka-wyglada jak lazienka publiczna..po co jej 2 prysznice? 3,5/10 hall 2 -no nareszcie nie jest pusto (jakis przelom?) slicznie choc moglo byc zywiej wyglada jakby simka jakas zalobe miala...9,5/10 kuchnia-ladna 9,5/10 salon-ladny 10/10 ale taki grobowy a reszta sliczne 10/10 noooooo troche kiepsko ale proboj dalej |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Hall 1- podoba mi się. Tak przejrzyście i ładnie. Dobrze dobrane drzwi. Delikatne i niekosztowne. 8/10
Łazienka 1- dużo tam nie potrzeba. Wykorzystałaś minimum i wyszło Ci to doskonale. Ładny kolor płytek. Minus za "coś czego mi tam brakuje". 7/10 Sypialnia- pięknie, miło i przytulnie! Tylko troszeńkę mnie przytłacza. 6/10 Łazienka 2- piękna, piękna! Tyle, że ja wolę tradycyjną wannę w łazience ![]() Gabinet- ładnie. Przecież gdzieś musi załatwiać "papierkową" robotę. Tylko więcej zieleni by się przydało. 6/10 Kuchnia- ma gdzie pichcić. Poza tym, że nie ma stamtąd jakiegoś kojącego nerwy widoku, bez zarzutów. 7/10 Salon- nie, nie, nie. Poszłaś na łatwiznę. Jeden plus za figurkę. 2/10 Łazienka 3- widzę wannę ![]() Ogród- fajnie, można wypocząć. Ciut za dużo roślinek. 7/10 Zabrakło mi garderoby! Dużej, pełnej pompy i przepychu! W końcu Lisa jest modelką. Przydałby się też pokój pamiątek. Lubię takie miejsca. Widać, że masz klasę, ale popracuj nad fantazją. |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm to czekamy na kolejny dom by Gratka95
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
hehe
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
W ogordzie to tak troche jak w buszu xD bardzo napchane wszystkiego. Lazienka jest bardzo ladna, tak jak i sypialnia...i nic wiecej. Twórz cos skromniejszego
![]() 6/10 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|