Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.04.2008, 11:11   #11
Nat95_Emosia:)
Guest

Domyślnie Odp: Kalifornijski bungalow

No więc.. to towje nie piszcie ..... jak Na95_Emosia... Piem Ci ze ja Nigdy Ciebie nie obarziłam tylko jezli to juz towj dom ...

Dom-Jest lepiej , tylko ze nie ma ogrodu .. Bez sensowane jest to wejscie ..Pusto ! Buduj dalej może coś z tego bedzie ...
Czy chciała byś mieszkać w takiej sypialni bez żadnego stoliczka nocnego bez lampeczki ? Bo ja nie a na bank Twoj sim też nie.. Ale jest o wiele wiele lepiej ocenka to 5.6/10 ..Mam propozycje zbuduj jakiś mały domek dla jednego sima , może będzie lepszy ..

Pozdrawiam Nat.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.04.2008, 11:39   #12
Ftopic
Guest

Mi rowniez sie nie podoba -5/10

stare 20.04.2008, 12:01   #13
bouffe
Guest

Widzę poprawę w Twoich pracach. Dom zbudowałaś mniejszy od poprzednich, to duży plus. W środku jednakże jest parę niedociągnięć. Otóż, nie podobają mi się ściany w kuchni, łazienka, sypialnia za pustawa... tylko łóżko, dodałabym jakieś kwiaty i obrazy. :]

Ocena: 4,5/10
Ćwicz dalej. :]

stare 20.04.2008, 12:11   #14
juice

Reputacja: 14

OMG. Co za bryła. Buduj jakieś ciekawsze kształty, bo na razie prezentujesz nam zwykłe kloce . Salon Ok tylko te rzutki... Zupełnie nie pasują. Na ściany weź jakiś zielony czy żółty kolor, a nie taką brudną biel. Za dużo obrazów! Wystarczą dwa kolorowe i jeden mały, czarno-biały, a nie piętnaście kolorowych na jednej ścianie (w przenośni). Komputer też mi nie pasuje. Mogłaś go dać do sypialni czy gdzieś. W kuchni mogłaś oszczędzić sobie tą tapetę, ponieważ dzięki niej robi się w pomieszczeniu zimno i ciemno. Łazienka mi się podoba, tylko ta podłoga... W sypialni pusto. Mogłaś dać jakąś toaletkę i szafę na ubrania oraz lustro. Ogólnie to poprawiłaś się, ale są jeszcze pewne nie dociągnięcia.

6\10
Wskazówka: Nie buduj klockowatych brył, poćwicz projekty na kartce papieru lub np. w Paincie, bo robisz coraz większe postępy. Tak trzymać!
juice jest offline  
stare 20.04.2008, 12:50   #15
19OlusiaSims92
Guest

Oki, thanks za ocenki oczywiście piszcie dalej. Może jeszcze dziś dam kolejny domek ale jeśli się wyrobie bo mam multum zadań domowyc :/

stare 20.04.2008, 13:10   #16
*Kite*
Guest

Ladny domek ale 9\10.

stare 20.04.2008, 14:10   #17
Fiorella

Reputacja: 10

No, no teraz naprawdę Ci wyszło, jest o wiele lepiej. Kolory ścian i podłóg pasują do siebie. W domu jest jasno. Sliczna weranda. Na razie nie szkodzi, że nie ma ogrodu. Popracuj trochę nad bryłą (żeby była trochę ciekawsza). Uważam, bardzo się postarałaś i daję 9/10.
Fiorella jest offline  
stare 20.04.2008, 14:15   #18
Kingulka5
Guest

Zgrabny, lady, prosty domek. W srodku jest cudownie

stare 20.04.2008, 15:15   #19
Sheep-y

Reputacja: 10

Tak wiele lamp a żadna z nich nie jet włączona(a mogło to 'ożywić' pomieszczenia). Bryła to zwykły klocek z tarasem przypominającym sklep ogrodniczy lub kwiaciarnie. Ogrodu nie ma. W środku wszystko na szybko i byle jak. W sypialni tylko łóżko? Można było przecież wstawić jakąś szafę/szafke/bibloioteczkę/toaletkę fotel czy nawet 'głupiego' kwiatka. Kuchnia pomieszana - nowoczesne szafki, 'wiejski' komplet stołu i krzeseł oraz poniekąd 'łazienkowe' kafelki. W łazience meble ładnie dobrane, ale co z tego skoro brakuje dekoracji (przydałoby się chociaż lustro) i ąściany i podogi psują wszystko (tutaj pasowałyby kafelki z kuchni). Jadalnia na tarasie za bardzo 'nowoczesna', salon za duży (mogłaś go podzielić np. na salon, gabinet i przedpokój, a może także powiększyć jego kosztem sypialnię). Kolorystycznie miło, no ale ponuro(brak światła) i za dużo wolnego miejsca.

5/10

Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 20.04.2008 - 17:02
Sheep-y jest offline  
stare 20.04.2008, 16:16   #20
Sheba
Guest

Dużo lepiej ;] gratulacje ! Starałaś wejśc do pomieszczen i robić fotki to juz na sam poczatek wielki PLUS ;] Reszta fajne lecz nic specjalnego Jesli robisz sypialnie użądzaj je bardziej a nie samo łużko . Nie ejst aż tak źle jak na początku ^^
7/10

pzdr. Sheba

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania