![]() |
#52 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie no! Żeby nawet nie chciało się zmienić aranżacji wnętrza RODZINY SĘK, która jest gotowa na Kwitnącym Wzgórzach, prawda? Jedyne co jest zmienione to imiona bohaterów. Facetowi nawet pracy nie zmieniłaś!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
pitex 94- A może komuś się tak podoba? To że ty zmieniasz nie znaczy że inni też mają tak robić. FS-takie sobie, większość FS o simach opiera się na tym samym co twoje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Niech zgadnę, czy dziewczyna będzie próbowała podciąć sobie żyły/ zażyć zbyt dużo leków, narktoyków/ zalać się w trupa / wstąpić do sekty, ale ktoś heroicznie ją uratuję? Później ożeni się z tym kimś, będą mieli chmarę dzieci, jednak ją zdradzi, by po tygodniu wrócić. Jaką ja mam fantazję ^^ Ewentualnie ty cierpisz na jej brak.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Eeee. Nie. Tajemnica. Ale ją odnajdą... kto?... to ja tylko wiem..... po pewnym czasie... Ten fotostory będzie miał 3 lub 4 odcinki.... nie więcej
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
A więc:
a) to nawet ja swoje opowiadanie na polski mam napisać w ciągu 2 miesięcy,a ty nie możesz napisać 1 odcinka w ciągu miesiąca? Przepraszam bardzo, ale nie dziw się, ze krytykuję twoje fs, b) literówki, błędy interpunkcyjne... , c) rozumiem, ze cały blog i pulpit robiłaś w paincie, ale jeszcze w życiu nie widziałam tak obleśnego różu... I ikonek... Nawet w paincie, da się robić ładne pulpity, "strony"..., d) w ogóle mi się nie podoba... Ocena: 2/10. Przykro mi, ale krytykę należy nauczyć się przyjmować... |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie ma sprawy. A co do dodania odcinka to sorka że jeszcze nie dodałam 3 odcinka ale coś dziwnego dzieją mi się z simsami
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Oczywiście. Od razu wiedziałam, że tak będzie...
A co do FS: Tragedia. Literówki. Głupkowata fabuła. Laska ma problemy rodzinne, jest zgwałcona i chce wstąpić do Towarzystwa Zgwałceni... Czy ona jest normalna? Nikomu nie powiedziała, że ktoś ją... skrzywdził..., a pisze o tym na blogu... Matko. A wątek z komputerem i blogiem juz widziałam w jednym FS. Czyżby odgapiarstwo? No nieźle... ![]() Ale wracając do mojej opinii: totalnie mi się nie podoba... Ty serio masz 16 lat? Super. Ja jestem prawie 4 lata młodsza, a ... no dobra. Nie będę się przechwalać ani wywyższać. 0/10. |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 11
|
![]()
niepotrzebnie podajesz takie dokładnie godziny, to sprawia, że opowiadanie traci na płynności - tym bardziej, że one chyba nie mają większego znaczenia.
co do reszty, to nie poddawaj się i pracuj nad tym fs ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Odcinek dodany po miesiącu, a jaki nudny!
"Towarzystwo zgwałceni" (pęka ze śmiechu) A tak wogule to czemu simka ma na tapecie The sims 2 jak sama jest simem ??? Nie masz ani grosza szacunku do krytyki! Edit : wiedziałam że tak będzie. Jeśli nie chce ci się kontynuować fs to po prostu napisz, a nie 100 wymówek na minute. Mam nadal przeczucie że nagle simy ci się odwieszą i zacznie kontynuować te "cudne" fs albo bezsensownie założysz kolejne fs które jak te nie będzie ciekawe. 2/10 (następnym razem postaraj się bardziej!) Sasanka Ostatnio edytowane przez Sasanka : 01.06.2008 - 16:35 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|