![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Klikam żeby mi sie te dodatki Sims2pack zainstalowaly np. dom, ale w grze ich nie ma... co musze zrobic ?
|
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sims2Pack? Klikasz dwa razy na nie, i potem "Instaluj"?
Popatrz, muszą być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem, bo jak dla mnie dzialaja tylko dodatki z caymi simami tam gdzie trzeba je instalowac, inne dodatki mi nie dzialaja;/ Mimo to ze zrobilam to tak jak jest to wytlumaczone.;/ Myslalam ze to przez to ze jak wypakowywalam pliki do folderu pokazywala mi sie informacja ze plik z taka nazwa juz istnieje i czy zastapic. Ale byla tam tez taka opcja ze "zmnien nazwe" i "zmien nazwe wszystkich" noo to kliknelam n a zmniem nazwe wszystkich i moze to nie dzialalo bo byla nazwa zmnieona.
Wiec usunelam wszystko i zaczelam od poczatku, poprostu posegreowalam te dodatki w foldery, np. jak sciagalam jedna fryzure z Meshem to rozpakowywalam to do folderu ktory wczesniej utwozylam w folderze "Download" Noo ale jednak to nic nie dalo bo i tak nadal dzialaly mi tylko te dodatki ktore trzeba bylo instalowac, simowie i domy.;/ Zadne fryzury ani ubrania nie dzialaja. Moze mi ktos powiedziec czemu? i jak to zrobic aby to dzialalo poprawnie? |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
daisy150, niestety też tak mam.
I ciągam gotowe simy z ubraniami i ciuchami, że COŚ mieć w tej grze... |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
Exist noo wlasnie tez bym sciagala te cale simy ALE wiekszosc nie ma MESHy wiec tez mi nie dzialaja;/
A mozesz mi podac stronki z jakis sciagasz simy? Ostatnio edytowane przez daisy150 : 19.06.2008 - 18:42 |
![]() |
![]() |
#187 |
Reputacja: 10
|
![]()
daisy150 jeżeli ściągasz simy, to zawsze jest napisane z kąd musisz pobrać meshe.
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
simziaba094 noo wlasie nie zawsze!
|
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
No a ja mam meshe i i tak nie idą, więc...
Np. z tego forum ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Kupiłam dawno temu taką gazete "GRY" i to było całe o sims2 i był dodatek a dokładniej to płyta z ponad 1000 nowych dodatków do the sims2 no i chciałam to wgrać ale nic mi nie działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|