![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Jak to wyjdzie to bedzie odjazdowo.Ikeja ma naj lepsze meble ja sam mam meble z ikei.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Dwa posty nade mną: dajcie sobie siana, naprawdę
![]() A co do mini-packu to myślę, że kupię. Może być hmm, ciekawie. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
http://www.simtimes.de/
możecie pooglądać sobie obrazki... |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
dzuiekuje Koornela,nie zauwazylam tego tematu.
Premiera dodatku jest planowana w Ameryce na 24 czerwca,a w Niemczech na 26 czerwca tego roku,do Polski kiedy dotrze,to nie wiem ![]() http://simy.focus.pl/index.php?subac...zial=wampiryzm tutaj jest opis po polsku Ostatnio edytowane przez Ilona : 06.05.2008 - 01:22 |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
ilona sory że dałam twój link
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
nie musisz przepraszac,nic sie przeciez nie stalo.To ja Tobie dziekuje,bo nie zauwazylam,ze juz taki temat jest.Jestem tylko ciekawa,czy te orginalne meble z ikei,ktore podaja na tej niemieckiej stronie,beda naprawde w dodatku.W niemczech jest anegdota na temat nazwy IKEA, ktora glosi Idioten Kaufen Einfach Alles-co tlumaczac na jezyk polski oznacza,ze idioci kupuja po prostu wszystko.Nie wiem jak w polsce,ale w niemczech czesto sie zdarza,ze czegos brakuje w zestawie np.srubek
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
idioci kupują po prostu wszystko hihi
Co do Ikea Stuff raczej bym nie kupiła. Jak na obrazku widzę to niezbyt fajne mebelki ale poczekamy zobaczymy |
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 11
|
![]()
Idioci kupują po prostu wszystko o.O
Taa. No, ci niemcy... A dodatek jak wyjdzie, postaram się kupić, ale wtedy będę w okolicach tzw. "bezsklepowych" :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
W Niemczech to w ogóle takie powiedzenia że hej. U nas się mówi np. "lepiej być biednym i zdrowym, niż bogatym i chorym" a u nich "lepiej być bogatym i zdrowym niż biednym i chorym" xP Gdzie tu sens ja się pytam? xPP ;p
Co do akcesoriów, ja tam nie będę wydawał forsy, siostra kupi do zagram xP |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|