Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.05.2008, 16:17   #1
aaagulaaa
Guest

Domyślnie Co z tymi dodatkami???

Mam problem.Pożyczyłam od koleżanki dodatki (tylko akcesoria rozrywka rodzinna) żeby po prostu oblukać co tam jest ciekawego. Jak stwierdziłam, że nie potrzebuję tego tak bardzo postanowiłam je skasować. I wtedy wyskoczył komunikat, że jeśli usunę dodatki to usuną się wszystkie zapisane gry ( a ja jestem bardzo przywiązana do moich rodzinek ) Więc postanowiłam je zostawić (jakoś przeboleje te 500MB, chociaż uważam, że na kilka nowych mebli to jest zdecydowanie za dużo) i wsadziłam zwykłą płytkę sims2. Ale ona się nie chciała włączyć przez te akcesoria! I co teraz??? Nie chcę usuwać moich rodzinek A koleżanka dopiero po fakcie powiedziała mi o jakiejś kopii, której niestety nie zrobiłam Co mam robić? Pomózcie!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.05.2008, 17:29   #2
Rocket

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Co z tymi dodatkami???

teraz to po niestety po ptakach. grę da się włączyć tylko przy użyciu płyty najnowszego wydanego dodatku. przy wyinstalowaniu gry usuwają się zapisy, ale można je uratować robiąc kopię folderu EA Games, który znajduje się w moich dokumentach. ALE jeżeli grałaś z akcesoriami i zapisałaś grę to skopiowanie zapisów nic nie da, ponieważ gra pozbawiona akcesoriów nie będzie ich czytać.
jedynym wyjściem wydaje mi się kupienie tych akcesorii, które ma koleżanka i granie na ich płycie (są tez inne nielegalne sposoby, ale o nich z oczywistych względów na forum nie rozmawiamy).
stare 07.05.2008, 17:53   #3
Guanabanana
Guest

W sumie możesz wyciągnąć simy z gry za pomocą SimPe lub/i spakować całe parcele. Możesz również kupić inne akcesoria. Osobiście uważam, że Rodzinna Rozrywka jest bardzo fajna, zarówno meble jak i ubrania są bardzo użyteczne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2008, 22:13   #4
aaagulaaa
Guest

Niestety nie udało mi się uratować moich simów Zrobiłam kopię EA GAMES ale to nic nie dało (pewnie jak zwykle coś źle zrobiłam ). Trudno... Będą nowe rodzinki. Ale dzięki za rady!!! :*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania