![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem.Pożyczyłam od koleżanki dodatki (tylko akcesoria rozrywka rodzinna) żeby po prostu oblukać co tam jest ciekawego. Jak stwierdziłam, że nie potrzebuję tego tak bardzo postanowiłam je skasować. I wtedy wyskoczył komunikat, że jeśli usunę dodatki to usuną się wszystkie zapisane gry ( a ja jestem bardzo przywiązana do moich rodzinek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
teraz to po niestety po ptakach. grę da się włączyć tylko przy użyciu płyty najnowszego wydanego dodatku. przy wyinstalowaniu gry usuwają się zapisy, ale można je uratować robiąc kopię folderu EA Games, który znajduje się w moich dokumentach. ALE jeżeli grałaś z akcesoriami i zapisałaś grę to skopiowanie zapisów nic nie da, ponieważ gra pozbawiona akcesoriów nie będzie ich czytać.
jedynym wyjściem wydaje mi się kupienie tych akcesorii, które ma koleżanka i granie na ich płycie (są tez inne nielegalne sposoby, ale o nich z oczywistych względów na forum nie rozmawiamy).
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W sumie możesz wyciągnąć simy z gry za pomocą SimPe lub/i spakować całe parcele. Możesz również kupić inne akcesoria. Osobiście uważam, że Rodzinna Rozrywka jest bardzo fajna, zarówno meble jak i ubrania są bardzo użyteczne
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Niestety nie udało mi się uratować moich simów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |