![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Katastrofa!
Kolory źle dopasowane itp. |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Szkoda słów...1,5/10
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ten o wiele ładniejszy niż ten co teraz zbudowałaś
![]() Pozdrawiam Nacia. ![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 13
|
![]()
O. Nie ma mhroku. To już plus. Z zewnątrz mi się podoba, zwłaszcza dlatego, że lubię te panele. Te metalowe poręcze też nie wyglądają źle. Jedyne, co bym wywaliła, to ta podłoga za domem. Po kiego grzyba ona tam? Równie dobrze mogłabyś pociągnąć jakimś piaskowym terrainem i wyszłoby dużo bardziej naturalnie. ; )
Salon... Jezusiemaryjo. Bardziej oczo***nej żółci już nie było? To tak daje, że ja dziękuję. =.= Mam wrażenie, że lampy są w tym pomieszczeniu zbędne. Podłoga i ściany świecą wystarczająco. Do kuchni się nie przyczepię, całkiem pomysłowe rozmieszczenie i kolory nieźle dobrane. Kotek, tu masz plusa. Łazienka to w sumie nic wyjątkowego, ale jakaś szkaradna też nie jest. Gabinet jest trochę zbyt ciemny, ale ujdzie. Sypialnia za to w ogóle nie komponuje się z resztą domu - jest po prostu antyczna, podczas gdy wszystko inne to coś w rodzaju modernu. Nie, nie, nie. I wzorków też jest za dużoo. Ten domek to raczej nie jest architektoniczne arcydzieło, a jednak - dużo lepszy od tego, który oceniłam przed chwilą. |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Heh, dziwna nazwa domu - Wafelkowy Bulwar - jednego z nauczycieli w szkole przezywaja Wafel i mi sie skojarzyło xD
Ogród jakiś taki pusty i ta sypialnia mnie przeraża ... xD Ocena 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|