![]() |
#362 |
Guest
|
![]()
Ten doatek op³aca sie kupic poniewarz mo¿na wystric dom na swiêta Mo¿na zrobic impreze noworoczn± i jest choinka i wiele wile nowych rzeczy....Dodatek kosztuje oko³o 32 z³w Sklepie Empik..,....warto nabyc ten mini pack
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Guest
|
![]()
najlepsze doasdtki s± w Saturnie bo w Empiku to poprostu. Jak kto¶ mieszka w Warszawie lub blisko Warszawy i wie gdzie jest Arkadia to w Saturnie poprostu taniocha polecam na ¶wiêta gdy masz CPR. Jak tam kto¶ napisa³. Jest ¶nieg i w ogóle
|
![]() |
![]() |
#364 |
Guest
|
![]()
Co s±dzicie o The Sims 2 Zestaw ¦wiateczny ?? ; p
|
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
![]()
Nie mam jeszcze ty akcesorii ale wydaj± siê b.fajne. Chocia¿ to akcesoria a nie dodatek to dochodzi miko³aj, stary i nowy rok, elementy ¶wi±teczne.
|
![]() |
![]() |
#366 |
Sk±d: Pokój bez klamek
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jest drogi, mo¿na kupiæ. ja mam i jest OK,ale oby³abym sie bez.
![]() |
#367 |
Guest
|
![]()
Mam Zestaw ¦wi±teczny i wcale go prawie nie u¿ywam ..... Tak samo jak RoxyFM te¿ bym siê bez niego oby³a<<
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
![]()
ja posiadam akcesoria na swieta.tylko nie wiem czym sie rózni od zestawu swiatecznego?wiec czym?
czy mikolakj sw. przychodzi tez w akcesoriach? Ostatnio edytowane przez Björk : 11.11.2008 - 14:25 |
![]() |
![]() |
#369 |
Guest
|
![]()
Zestaw ¶wi±teczny to po³±czenie The Sims 2 z Na ¶wiêta.
A Na ¶wiêta to same akcesoria. Edit: Tak przychodzi, i przychodzi tez nowy i stary rok. |
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
To jest to samo Ja kupie³m Te dwa dodatki i niczym sie nie rurzni±
______________________ TajemnicySmakWci±¿WustachMasz BylismyWpodru¿yNaNiebiePe³nymGwiazd |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|