Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.05.2008, 13:35   #11
Rainbow
Guest

Domyślnie Odp: 'Ste 20' by Sheba

No więc bryła mi się nie podoba-jest za prosta i za klockowata.Ogród również niezbyt...brakuje mi realistycznych terrejnów i ogólnie jakiegoś urozmaicenia-basen,oczko wodne,górki,pagórki,altanka...no cokolwiek.
Natomiast wnętrze jest bardzo ładne i równie bardzo realistyczne Nie pasuje mi sypialnia-nie chciałabym spać w tak "zimnym" pomieszczeniu.
Zupełnie urzekł mnie kącik salonowy-bardzo klimatyczny i urokliwy,brawo

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.05.2008, 13:51   #12
Sheba
Guest

haughton- taak. szanuje bardzo twoje zdanie i utrzymam sie tego.W pewnych sprawacjesteś świetny,przekonałeś mnie a ja zrozumiałam ze musze wzorować sie soba ,nie mozna mi zźynać czyjegoś stylu ( to naprawde trudne ) Chciałam uzyskać równiez taki styl bo jgo domy mi Bardzo InPonują,chciałam to wykorzystac ponadtoo stworzyłam na wyrost kogoś. Poszanuje to i zdecydowałam ostatecznie ze bede wzorować sie sobą-pewne sprawy są naprawde czeste ale mam nadzieje ze inni mnie przypilnują.

Rainbow - hmm.. zauważyłam ze napisałaś ze brakuje ci basenu...itp. a jednakze pozwól mi sie z tym niezgodzić-BAsen jest. co do innych elementów które wymieniłaś nie pasowały by do tła takiego 'klocka' jak inny ktośik to nazwał xD Sypialnia wydaje efekt ciemnej ,Zimnej - pasuje do charakterów Ann i Łukasza (inaczej bym takiej nietworzyła)

Pozdrawiam:
Sheba

stare 20.05.2008, 14:05   #13
avenly

Reputacja: 10

Popieram wypowiedź haughtona...
Domek jest taki sobie. Bryła zbyt klockowata. ogólnie nie jest źle, ale dobrze też nie
7/10
avenly jest offline  
stare 20.05.2008, 17:31   #14
bouffe
Guest

Jak dla mnie w nowoczesnych domach też sobie dobrze radzisz. ;]
Dom w środku bardzo mi się podoba, na zewnątrz mam zastrzeżenia co do ścian bryły [nie lubię ich]. ;]

Ocena: 9/10

stare 20.05.2008, 17:34   #15
Rainbow
Guest

Cytat:
Napisał Sheba Zobacz post

Rainbow - hmm.. zauważyłam ze napisałaś ze brakuje ci basenu...itp. a jednakze pozwól mi sie z tym niezgodzić-BAsen jest.

Sorki,przeoczyłam basenik
Tylko ten ogród jest taki,hmm...ograniczony ? Głupio to ujęłam Tzn. w pewnym momencie sie kończy i nie ma już nic,żadnych ozdób itp. Zachęcałabym ściągnąć realistyczne trawy itp.,na pewno wszystko będzie z nimi wyglądać o wiele lepiej

stare 21.05.2008, 13:39   #16
Kicia
Guest

Smile Odp: 'Ste 20' by Sheba

Gdybyś nie napisała co to jest, to pomyślała bym że to miejscowy spożywczak albo sklep z tanią (w sensie, że te sklepy tak wyglądają ) odzieżą. Nie jest do końca brzydki ale bryła odpycha Ocena to 5/10 bo masz fajne mebelki Ale wiesz, nie bierz sobie tego co napisałam do serca. Ja jeszcze nie wystawiłam na forum żadnego domu i będziesz miała okazję się zemścić i wyżyć

stare 21.05.2008, 14:33   #17
Sheba
Guest

nIE MARTW SIE nIE mSZCZE SIE :p JA OCENIAM -POPROSTU ;] Nie mam nic do ciebie bo masz prawo miec wlasne zdanie i masz prawo podobac ci sie co chce xD pozdr:
Sheba ^^

stare 22.05.2008, 15:40   #18
Martka27
Guest

Piękny w moim stylu wykorzystałas ładne kolory w sypialni 10/10

stare 23.05.2008, 14:44   #19
tenebres
Guest

Domek bardzo ładny. Lubię takie proste domki. Nie podoba mi się fragment ogrodu z basenem. Jakoś tak chłodno to wygląda. 8/10

stare 23.05.2008, 14:54   #20
DzikaŚwinia
Guest

Bardzo mi się podoba Bryła, basen i przemyslane wnętrze
Nie ma sie do czego przyczepic

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania