![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rose-jest śliczna ^^
Miriam-jest super świetna i mega bomba ! ___ whoo! piękne te twoje simki
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Oto następna simka. Przepraszam, jeśli jakość zdjęć jest kiepska-to nie moja wina.
Oto simka: ![]() Lubię ją, ponieważ w oczach ma taką pokorę a jednocześnie nieufność, a cała jest jakaś taka...hmmm...przyjazna dla otoczenia;] Jak sądzicie? |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
odświeżam temat i proszę o komentarze!!!
|
![]() |
#44 |
Reputacja: 14
|
![]()
To może ja się odwdzięczę i skomentuje
![]() Monica wydaje mi się troszkę maxisowa, ale ma bardzo ładne oczy i usta. Moim zdaniem źle dobrana fryzura, ponieważ zasłania jej oczy. 8\10 |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Tylko 1 komentarz? Słabo... Proszę o więcej, a żeby nie robić offtopa daję nową simkę Miriam. Jest ona córką chochliczki i człowieka.
Może jest trochę maxisowa, ale za to taka ciepła i radosna... ![]() EDIT: Dodatki: karnacja/skintone: www.rensim.com by Louis oczy/eyes: www.simchic.com włosy/hair: www.rosesims2.net (płatne/donation) brwi: by Barcelonista eyeliner: nie pamiętam:/ błyszczyk/lipstick: by bruno MTS2 Ostatnio edytowane przez Nyks : 09.05.2008 - 15:31 |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Ładna, na prawdę =D
skąd oczka? ^^ Zapraszam do siebie. |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Dwie nowe simki.
1. 38 letnia matka 4 dzieci: ![]() 2. Młoda Azjatka: ![]() Proszę o ocenki!!! |
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Carmen - bardzo ładna, chociaż karnacja może troszkę za ciemna. (Chyba jestem przewrażliwiona ; p)
Tang Shi - boskie włosy *-*! Jedyne co mnie razi to takie wypukłe miejsca na policzkach (to kości są?). Oglądając poprzednie zdjęcia śmiało mogę stwierdzić, że masz talent ![]() Czekam na kolejne dzieła:>
#49 |
Guest
|
![]()
właśnie, skąd te piękne włoski?
![]() kości rzeczywiście psują efekt, ale jest śliczna. |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
dzięki za oceny, fryzura Tang Shi z rosesims2.net PAY