![]() |
#25 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Odnoście posta Koorneli: uwierzcie mi, ze są lepsze (z TS1, oczywiście). Jeśli nie wierzycie, to zajrzyjcie na tę stronkę (jest po angielsku):
http://thesims.ea.com/us/ W "Family exchange" są zdjęcia z gry oraz w niektórych przypadkach- historyjki. ("Search by albums"). Można jeszcze sobie wybrać, jakie albumy chce się oglądać (kategorie), po prawej stronie. Albo w "Power search" wpisać jakieś słowo po angielsku (np. to, o czym chcielibyście przeczytać). Stamtąd jest moje ulubione FotoStory, czyli historia rodziny Rose (gdyby ktoś chciał przeczytać, to w "Power search" w "Optional Keyword(s):" trzeba wpisać rose. Na pierwszej stronie znajduje się druga część [tytuł: "The Rose Family"], część pierwsza jest na stronie następnej [też musi pisać "The Rose Family", to jest ta na samym dole]. Część trzecią znajdziecie już sami. Oprócz tego FS jest tam wiele innych świetnych simowych historyjek. Naprawdę polecam.) I część druga: ODCINEK 18 CZęść II ![]() Paręnaście godzin później Wiktor i Lily byli już w Polsce. Z lotniska od razu przyjechali do domu cioci i babci. - Tatusiu- zapytała Lily, gdy wysiedli z auta- Czy tu będziemy mieszkać? - Nie- odpowiedział Wiktor- Mamy mieszkanie w mieście. - To dlaczego najpierw tam nie pojechaliśmy? - Zobaczysz dlaczego. A teraz chodź. I poszli w stronę drzwi wejściowych. ![]() Zaraz po przekroczeniu progu domu Lily spotkała Anię, a właściwie to ciocię Anię. - Witaj w domu, Lily- powiedziała ciocia przytulając bratanicę - Cześć ciociu- odpowiedziała Lily Gdy już się przywitały, dziewczynka rozejrzała się naokoło. - Kiedy zrobiliście remont?- zapytała - Zaraz po twoim wyjeździe. - Teraz tu jest ładniej niż kiedyś. - Cieszę się, że ci się podoba. No, a teraz chodź dalej... ![]() Panie weszły do pokoju. Tu także dużo się zmieniło. Chwilę później w pokoju zjawiła się pani Teresa. Bardzo ucieszyła się na widok Lily. Babcia i wnuczka również powitały się uściskiem. - Tęskniłam za tobą, babciu- powiedziała dziewczynka - Ja za tobą też, Lily. Ale na szczęście teraz już koniec z tym. - Właśnie. W końcu. Obydwie się jeszcze bardziej uśmiechnęły. Gdy powitanie dobiegło końca, rozpoczęło się "małe" przyjęcie. Lily była zaskoczona, gdy na stole znalazł się tort z napisem "Witaj w domu, Lily". To był naprawdę miły gest ze strony cioci i babci. Dziewczynka dowiedziała się szczegółów totyczących tego wszystkiego, co ją będzie obowiązywać (szkoła, obowiązki i takie tam). Jedną z najlepszych wiadomości jakie usłyszała było to, że co tydzień na weekend będą z tatą przyjeżdżali do cioci i babci, i że będzie chodziła do tej samej szkoły, co Sara. ************************************************** ******************** Lily bardzo szybko zaaklimatyzowała się w Polsce. W szkole nie miała większych problemów. Była tam zapisana tak, jak miała w obecnych dokumentach: nie Lily Williams, tylko Lilia Muchomorek. Otrzymała przezwisko "Lilka". Bardzo jej się ono spodobało. Dzieciństwo Lily stało się naprawdę piękne. KONIEC ************************************************** ********* Powinnam dopisać jeszcze "NIESTETY". I tak oto kończy się historia Lily, a wraz z nią "A neverending dream". Na koniec podam jeszcze tzw. "credits". CREDITS "A neverending dream" autorka: Liv (Liv94) pomysł (materiał na scenariusz; odpowiednio przerobiony): "Gwiezdne Wojny" George`a Lucasa STRONKI: www.supersims.boom.ru (ciuchy i meble) www.simprover.com (meble) http://www.sistersfashion.internetds...l/kobiety.html (ciuchy) www.parsimonious.org (kwiatki/dekoracje) www.deviantsim.com (grób) www.aroundthesims.com (meble/dodatki) www.wellderssedsim.com (ciuchy, skin głowy Wiktora) http://simwoman.fateback.com (skin głowy Tanii) www.simgedoehns.de (meble, okna i drzwi) www.7deadlysims.com (auto) www.thesimsresource.com (ciuchy, meble) reszta skinów (część ciuchów Tanii, ubranko Lily w 7 odc., "shakowane" maxisowe skiny, skin głowy mamy Wiktora i przerobione skin głowy Lily i Wiktora oraz cała reszta) zrobione przeze mnie. Możliwe, cze jakąś stronkę pominęłam, ale te wypisane to większość. Specjalne podziękowania kieruję do Was, czytelnicy, za wszystkie komentarze, oceny i za wytrwałość ![]() Mam również nadzieję, że moje następne FS będzie równie dobre, jak "A neverending dream". To tyle na zakończenie. Ostatnio edytowane przez Liv : 26.05.2008 - 19:41 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|