|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
he he
![]() no ale maxis nigdy dzieci nie rozpieszczał - najbardziej pokrzywdzone były w randce - zakaz wstępu do miasta!! eh... przykro mi Basieńko że cie musiałam (musiałyśmy) rozczarować... a i jeszcze strasznie trudno im składniki zdobywać ileż można na tych purchwkach przesiadywać :? hej Kama2002 a to z tymi krzesłami stołowymi to jest niezła mysl dzięki!!! ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A ktoś może już rozpykał pojedynki? wie może co z czym wygrywa??? i jak korzystać z tych kryształów??? Bo ja mam niebieski i nie wiem jak teraz (już wziełam moc z niego) ją wykorzystać.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
umiejętność z niebieskiego kryształu to "elektryczna dłoń" jak gadasz sobie z jakimś simem możesz jej użyć przez opcje "zabawiaj" o ile sie nie myle :/ w kazdym razie jest w menu rozmowy... taki azbawiony sim przez chwilę ma krótkie spięcie
![]() ![]() pojedynki też rozpracowałam.. gdzieś miałam to wszystko na kartce spisane... jak ją znajdę to powiem jak wygrać... |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Specjalnie dla Basieńki i tych którzy nie cierpią przegrywać
![]() Dużo byłoby pisać dlatego macie tu podręczną tabelkę ze wszystkimi możliwymi konfrontacjami ![]() dla niekumatych ![]() np. przeciwnik wybrał białą błyskawicę i ty szukasz takiego zaklęcia żeby wygrać czyli w tym przypadku może to być "czarna śnieżyca" lub "żółta siarka" żeby nie było niedomówień "P" oznacza przegraną "W" wygraną remis chyba kazdy wie co znaczy ![]() no to teraz chyba nikt nie będzie mieć problemów, ale z drugiej strony co to za przyjemność ciągle wygrywać ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja tak sobie zrobiłam prawie od razu po zakupie gry i już to umiem na pamięć
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
czy komuś kiedykolwiek wyszło zaklęcie robienia ciasteczek przez dzieci???
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 9
|
![]()
No wlasnie mi sie nigdy nie udalo.Wychodzily podajze zaby
![]()
#8 |
Guest
|
![]()
mi też jeszcze ani razu to zaklęcie się nie udało.... ciekawe dlaczgo... nawet jeśli dzieciak miał wszystkie potrzeby na maksa się nie udawało... no prawie wszystkie awsze coś kuleje
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
mi to wogóle niektóre zaklęcia nie wychodzą choćbym próbowała nieweim ile razy....a co wam wychodziło po zjedzeniu magicznego biszkopta lub wypiciu magicznego naktaru?Bo mi po biszkopcie to sie robi ośla głowa a po nektarze sim staje sie duchem...to są uboczne skutki czy nie?
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Skoro mówimy o czarach, to może ktoś mi poda liste czarów.Proszę!
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|