Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.05.2004, 20:14   #1
anez
Guest

Domyślnie

he he składniki i magia szkoda że nie dla dzieci a przynajmniej nie do końca, z tego co wiem dzieciaki mogą tylko swoje własne czary uprawiać - żadnych pjedynków, występow, pokazów... szkoda
no ale maxis nigdy dzieci nie rozpieszczał - najbardziej pokrzywdzone były w randce - zakaz wstępu do miasta!! eh...
przykro mi Basieńko że cie musiałam (musiałyśmy) rozczarować... a i jeszcze strasznie trudno im składniki zdobywać ileż można na tych purchwkach przesiadywać :?
hej Kama2002 a to z tymi krzesłami stołowymi to jest niezła mysl dzięki!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.05.2004, 18:02   #2
Basieńka
Guest

Domyślnie

A ktoś może już rozpykał pojedynki? wie może co z czym wygrywa??? i jak korzystać z tych kryształów??? Bo ja mam niebieski i nie wiem jak teraz (już wziełam moc z niego) ją wykorzystać.

stare 05.05.2004, 18:14   #3
anez
Guest

Domyślnie

umiejętność z niebieskiego kryształu to "elektryczna dłoń" jak gadasz sobie z jakimś simem możesz jej użyć przez opcje "zabawiaj" o ile sie nie myle :/ w kazdym razie jest w menu rozmowy... taki azbawiony sim przez chwilę ma krótkie spięcie a później strasznie się złości

pojedynki też rozpracowałam.. gdzieś miałam to wszystko na kartce spisane... jak ją znajdę to powiem jak wygrać...

stare 06.05.2004, 15:32   #4
anez
Guest

Domyślnie

Specjalnie dla Basieńki i tych którzy nie cierpią przegrywać wysiliłam się i zrobiłam małą ściagę z pojedynków
Dużo byłoby pisać dlatego macie tu podręczną tabelkę ze wszystkimi możliwymi konfrontacjami
dla niekumatych podpowiem że patrzy się tak:
np. przeciwnik wybrał białą błyskawicę i ty szukasz takiego zaklęcia żeby wygrać czyli w tym przypadku może to być "czarna śnieżyca" lub "żółta siarka"

żeby nie było niedomówień
"P" oznacza przegraną
"W" wygraną
remis chyba kazdy wie co znaczy

no to teraz chyba nikt nie będzie mieć problemów, ale z drugiej strony co to za przyjemność ciągle wygrywać

stare 07.05.2004, 08:08   #5
Kama2002
Guest

Domyślnie

Ja tak sobie zrobiłam prawie od razu po zakupie gry i już to umiem na pamięć

stare 07.05.2004, 15:52   #6
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

czy komuś kiedykolwiek wyszło zaklęcie robienia ciasteczek przez dzieci???

stare 07.05.2004, 16:03   #7
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

No wlasnie mi sie nigdy nie udalo.Wychodzily podajze zaby

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 07.05.2004, 17:57   #8
anez
Guest

Domyślnie

mi też jeszcze ani razu to zaklęcie się nie udało.... ciekawe dlaczgo... nawet jeśli dzieciak miał wszystkie potrzeby na maksa się nie udawało... no prawie wszystkie awsze coś kuleje

stare 08.05.2004, 13:50   #9
FaJnA
Guest

Domyślnie

mi to wogóle niektóre zaklęcia nie wychodzą choćbym próbowała nieweim ile razy....a co wam wychodziło po zjedzeniu magicznego biszkopta lub wypiciu magicznego naktaru?Bo mi po biszkopcie to sie robi ośla głowa a po nektarze sim staje sie duchem...to są uboczne skutki czy nie?

stare 08.05.2004, 14:18   #10
Talia
Guest

Domyślnie

Skoro mówimy o czarach, to może ktoś mi poda liste czarów.Proszę!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania