Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.06.2005, 16:50   #1
Terierek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał .:WiLa:.
Szkoda, że nie wspomniałeś/aś o kryształach, to ściąga byłaby pełna Ale chce również dodać, że gdy się ściągnie grzybka to nie można kupić domu w Abrakadabrowie, bo choćbyś miał w magazynku 3000 magimonów to przy kupowaniu pisze ci, że masz zero, lub tak jak było u mnie: -2

U mnie dało się je kupić wiec nie wiem jaki masz bład

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.07.2005, 12:09   #2
Caesum
Administrator

Reputacja: 100
Mad Nieprawda!!!

Cytat:
Napisał .:WiLa:.
Szkoda, że nie wspomniałeś/aś o kryształach, to ściąga byłaby pełna Ale chce również dodać, że gdy się ściągnie grzybka to nie można kupić domu w Abrakadabrowie, bo choćbyś miał w magazynku 3000 magimonów to przy kupowaniu pisze ci, że masz zero, lub tak jak było u mnie: -2
Ja mam grzybka i zawsze biorę magimony kiedy chcę się przenieść do innego domku i zawsze działa!Nie ma tak że jest -2 magimony ani że mam 0!

Może nie masz szczęścia.
Caesum jest offline  
stare 13.03.2004, 08:36   #3
psiulka

Reputacja: 10
Domyślnie

Kryształy wyrastają w Twoim ogródku,gdy bardzo dużo czarujesz.Może nawet wyrośnie Ci magiczna Fasola albo Korzeń Problemu.
psiulka jest offline  
stare 07.05.2005, 21:34   #4
Anexia
Guest

Domyślnie

Mi na zwykłej działce najpierw wyrosła fasola, potam korzeń problemu a nie mam jeszcze kryształów ;(

stare 08.05.2005, 16:44   #5
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Mi kryształek wyrósł za pierwszym razem, ale kiedy ściągnełam grzybka i zaczełam dużo czarować Aż sie zdziwiłam, bo nawet sie nie spodziewałam, że wyrosną ,,same", bo już wcześniej sobie wszystkie kryształki ściągnełam

stare 13.03.2004, 10:26   #6
panna_x

Domyślnie

Mi te kryształy rosną w simowych domach.Na serio.Same wyrosły.
panna_x jest offline  
stare 13.03.2004, 10:38   #7
psiulka

Domyślnie

No bo one wyrastają nie tylko w Abrakadabrowie,ale też na zwykłych działkach.
psiulka jest offline  
stare 13.03.2004, 11:21   #8
AkAtKa
Guest

Domyślnie

MAM PYATNO DO WAS!

Otóż... jestem tu od niedawna i chciałam się czegoś dowiedzieć o Simach...znam sie na nich bardzo ale nie wiem czy si.ę nie mylę... mam wszystkie oryginalne.. ale za to w niektórych miejscach bardzzo wolnooo chooodząąąą... i nie wiem co robić.. może to wina miesjca na dysku? ale mam go bardzo dużo! co jest jeszcze nie tak!?

stare 01.10.2004, 14:26   #9
darcio7
Guest

Idea

Cytat:
Napisał AkAtKa
MAM PYATNO DO WAS!

Otóż... jestem tu od niedawna i chciałam się czegoś dowiedzieć o Simach...znam sie na nich bardzo ale nie wiem czy si.ę nie mylę... mam wszystkie oryginalne.. ale za to w niektórych miejscach bardzzo wolnooo chooodząąąą... i nie wiem co robić.. może to wina miesjca na dysku? ale mam go bardzo dużo! co jest jeszcze nie tak!?
to zależy. powiedz czy chodzi ci o chód simów czy o wolne ładowanie sie gry, czy zacinanie.powiedz to może bąde w stanie odpowiedzieć.

stare 06.11.2004, 19:42   #10
Korinthiana
Guest

Domyślnie

Podobno można "samemu" tworzyć zaklęcia. Jak? Gralam w Abrakadabre naprawde długo, odkryłam wszystkie obecne zaklęcia, ale nie umiem tworzyć nowych! A tak przy okazji to co z tym korzeniem problemu? Dlaczego wyrasta i co to jst? Wyrósł mi taki...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania