Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.09.2004, 11:59   #1
Lea
Guest

Domyślnie

Nie wiem czy juz pisaliscie o tym, bo nie mam sily przeczytac wszystkich wypowiedzi ale zdarzylo mi sie ze mialam opcje: "Wspinaj sie" oczywiscie na magiczna fasole i potem moglam ukrasc magiczne fasolki z zupy fasolowej olbrzyma :lol: :lol: :lol:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.09.2004, 13:55   #2
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Lea@Sep 9 2004, 12:59 PM
Nie wiem czy juz pisaliscie o tym, bo nie mam sily przeczytac wszystkich wypowiedzi ale zdarzylo mi sie ze mialam opcje: "Wspinaj sie" oczywiscie na magiczna fasole i potem moglam ukrasc magiczne fasolki z zupy fasolowej olbrzyma :lol: :lol: :lol:
o bosh bylo juz to pisane setki razy

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 27.09.2004, 18:37   #3
gryzia
Guest

Idea

Mi jeszcze taka oldrzymia fasola nie urrosla choc tez byla duza

stare 27.09.2004, 20:24   #4
Lillian
Guest

Domyślnie

Poczaruj jeszcze trochę to wyrośnie kolejna,ale ona urośnie trochę więcej niż poprzednia.Itd,itp.W końcu będą ci odrazu rosły w pełni rozwinęte fasole.

stare 28.09.2004, 09:52   #5
strawberry
Guest

Cool pytanie nie do tematu raczej :D

mam do Was pytanie. a nawet kilka niekoniecznie zwiazane z krysztalami. mam jedna rodzinka i oni czaruja i czaruja i nic nie rosnie...zaden krysztal. a np. w innej rodzince rosna muchomory przed domkiem, ale tylko w tej jednej,zadnej innej! czemu? aha,jak bylam na randce w miescie, to uruchomil mi sie tryb pomocy, i tam bylo napisane ze moge wejsc z kolesiem do GORACEJ TUBY, ale to tylko dla bardzo mocno zakochanych czy cos w tym stylu. CO TO JEST GORACA TUBA? odpowie mi ktos na to pytanie? pliiiz

aha, i czy dzieci moga chodzic do miasta?

stare 28.09.2004, 12:23   #6
Lillian
Guest

Domyślnie

Zacznę od końca.Dzieci mogą jeździć TYLKO na starówkę,wakacje i do abrakadabrowa.Nad gorącą tubą myśleliśmy w jakimś innym temacie.W angielskiej wersji jest hot tube.Chodzi tu o taksówkę,u nas źle to przetłumaczyli,lub chodzi tu o jacuzzi.Muchomory wyrosły ci bo masz krzesełko muchomorowe.Jak na nim usiądziesz i usłyszysz bulgotanie,to znak że na parceli wyrosły muchomory.O te kryształy to się niestaraj.Wtedy same urosną.po prostu używaj magii na codzień.Nie zmywaj naczyń tylko użyj czaru.Itp.
Mam nadzieję że wyjaśniłam.

stare 01.10.2004, 14:32   #7
darcio7
Guest

ThumbsUp

czy wiecie ,że jak wam wyrośnie taka wielka fasola (nazywa sie chyba jan fasola) to z takiej jednej strony możecie ściągnąć opcje żeby sie simowie po niej wspinali.ta strona to: http://sims.kelsha.net tam są też inna fajowe przedmiociki do abrakadabry życze miłej zabawy!

stare 03.10.2004, 11:31   #8
Pinia
Guest

Grin To już wiemy.

darcio7 - ponieważ jesteś nowincjuszem na naszym forum ujmę to tak: raczej nie powinno sie pisać posta pod postem, bo można edytować jeden post i dopisać do niego to czego wcześniej nie napisaliśmy :closedeye: . A druga rzecz to już chyba wszyscy wiedzą, że na tej stronie co podałeś są kryształy itp. rzeczy do abry, ale dziękujemy że to powiedziałeś może przyda się to komuś . A i witaj na forum. :hi:

stare 03.10.2004, 11:37   #9
Lillian
Guest

Domyślnie

Darcio7, jedna sprawa.Nawet po uczciwie wychodowanej fasoli da się wspinać.

:witaj:

stare 05.12.2004, 19:22   #10
Ghost-duch
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kitty
A jak można je znaleść , czy kupić ?

Można je znaleźć w ogrutku gdy się dużo czaruje czasem też wyrasta fasola, kożń problemu czy stokrotka na baterie słoneczną

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 54 (0 użytkownik(ów) i 54 gości)

Zasady Postowania