|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
P.S.Już mnie boli ręka ![]() Sorry ale już chyba 2-3 godziny grałam i czałyczas czarowałam i nic!!!!!!!!! Bardzo cię przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
![]() |
#2 | |||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Bardzo cię przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b][/quote] Spróbój robić coraz inne zaklęcia a potem rozejrzyj się po działce lub ściągnij sobie z tej stronki http://sims.kelsha.net/buyable1.html ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a gdzie to trzeba czarowac?? na tej scenie czy trzeba odkrywac nowe czry?? :\
prosze o odpowiedz :wizard: |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
[COLOR=Red]LUDZIE!
Jestem tu przechodem...może o tym nie wiecie...albo wiecie...ale na stronie www.livin-it-up.net jest taki dział hacked...wchodzicie tam i w jego menu idziecie do cheats i z tego "cheats" to wciskacie drugą stronę (czyli 2 nad okienkiem tych "cheats") i patrzycie na ostatni przedmiot...LUDZISKA! Koniec z grzybkami , kodami i bóg wie czym (no może grzybek jeshe sie troszke przyda)! W TYM JEST WSZYSTKO!!!! Na przykład jego opcja "refresh" - dzięki niej macie maks humor...albo "Crystal Skills" - to są umiejętności z kryształów!!!!!!! Ja dopiero, gdy to ściągnęłam, to zaczęłam normalnie grać! No i wspaniała opcja Dragon - ich nazwy może i są po angielsku, ale ważne, że SĄ! Mówie wam, to jest sssssssssuuuuuuuuuppppeeeeeeerrrrrrrrr! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś wie jak zdobyć te magiczne składnki dla dziecka?
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Magiczny pył: dziecko musi się bawić zabawkami z takiego różowego pudełka.
Muchomory: dziecko musi siadać na muchomora który rośnie w ogródku a potem muchomory wyrosną w ogródku. Łzy smoka, łuski smoka: kup smoka wyczesuj go i głaskaj a da ci te składniki. Takie tematy jusz były. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A co to jest ta Fasola i Pelargonie na energie sloneczna i co daja? Nie mam Abry i nie bede mial ale taki jestem ciekaw swiata
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Czy odkryliście jakieś ukryte czary? Ja znam 2:
1. winogrona+winogrona+pot ropuchy->wyciskacz do nektarów=magiczny nektar 2. masło+proszek do pieczenia+pył chochlików->piec=magiczny biszkopt (fajne ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A w ksiązecce od abry było napisane,że mogą Ci wyrosnąć muchomory magiczne.To chyba jakaś podpucha!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 56 (0 użytkownik(ów) i 56 gości) | |
|
|