![]() |
#21 |
Reputacja: 14
|
![]()
dam do ściągniecia moze jeszcze dzis, ale ostrzegam: domek nie bedzie mial prawie zadnych mebli, ale dam do nich linki
![]() Edit: jednak dam jutro ![]() Edit2: dam jutro (wtorek) rano, bo dzis sie nie wyrobilam.
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 01.10.2007 - 17:06 |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Super! Swietna podloga. 8.5/10, bo taka zwykla bryla
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Dom z zewnątrz Podoba mi się. Taki fajny i mały. Bryła jest piękna. A ogród... Też jest bardzo ładny. Ale lepej wyglądał by bez tego leżaka. Poza tym wszystko jest OK.
Dom w wewnątrz W przedpokojo-salono-kuchnio pokoju ![]() ![]() Ocena: 9,3/10 PS: Mamy dużo tych samych dodatków. |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Domek z zewnątrz wygląda jak z 18 wieku a w środku jak z 30. (chociaż nie widziałem jeszcze mebli z 30 wieku ![]() 10/10 |
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Zamurowało mnie...
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
super, nie zwydziwiany, mały, ale ma to coś
![]() 10/10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny. Skromny, dobrze urządzony, aczkolwiek ma jeden duży minus - wszędzie jest szklana podłoga. Dla mnie wystarczałoby, żeby była tylko w łazience i ewentualnie w kuchni. ;]
Ocena: 9/10 |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny domeczek. Przyjazne kolory, tylko w salonie trochę za pusto i nie podoba mi się łazienka ( za duża, nieładne te szare szafki ). Ocena: 9/10
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
środek jest cudny, przepiękny, jednak bryła już nie wzbudziła we mnie takiego entuzjazmu, jest prosta i nieciekawa
ocena 7/10 |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
super dom bardzo podoba mi sie wewnątrz. Jak na nowoczesne wnętrze jest utrzymany dość ciepło. Jedyne co mi sie niezbyt podoba to stół w jadalni i lustro w sypialni ale to głownie dlatego że same obiekty są dla mnie brzydkie. To idealny domek dla zapracowanego singla ewentualnie pary która nie ma czasy na pielęgnowanie dużego ogrodu. 9,5/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|