|
|
#382 | |
|
Guest
|
Cytat:
!!!!!!!!!!!P.S. A wogule jak go można zdobyć?!!!
|
|
|
|
#383 |
|
Guest
|
Ruda smoka mozesz kupić w abrakadabrowie u wampirzycy za 49magimonów.
Ja miałam smoka fioletowego ,żółtego i czerwonego (czerwony spalił mi cały dom <_< )
|
|
|
#384 |
|
Guest
|
Ja miałem smoka fioletowego(Pochodnia), żółtego(Pyritie) i czerwonego(Płomyk). Co do hodowli smoków radzę tak nie robić bo mi 30 smoków wszystko doszczętnie spaliło, nawet kotka na ulicy, który teraz jest zombie
.
|
|
|
#385 |
|
Guest
|
Ja miałam czerwonego smoka i mi 2 razy spalił babke! to go uwolniłam! a teraz kupie nowego po mówicie że tylko czerwone takie są buntownicze
może i są zielone smoki ale baaaaaardzo,baaaaaaaaaaardzo żadko.niewiem dopóki sama niebede miała takiego smoka.ale chyba jednak nie ma....pa!
|
|
|
#386 |
|
Guest
|
Mi się zawsze rodzi czerwony
. Może dlatego że go nie pielęgnuje?
|
|
|
#387 |
|
Guest
|
Właśnie kupiłam jajo smoka i go więcej pielęgnowałam i urodził mnie sie fioletowy! To jednak chyba zależy od opiekowania się.Kilka razy kołysałam i zakładałam słuchawki i jest jak jest. i ani razu mi nie zionął ogniem! cud! i sie tak ładnie bawi z pieskiem...
|
|
|
#388 |
|
Guest
|
fioletowy smok (Pochodnia) jest najbardziej spokojny, mi tez ani razu nic nie spalil
![]() zolty (Pyritie) jest neutralny normalnie grzeczny, ale jak zglodnieje to potrafi cos zjarac czerwony (Płomyk) jak mi sie urodzil to pierwsza rzecz jaka zrobil to spalenie drzewka w ogrodku
|
|
|
#389 | |
|
Guest
|
Cytat:
jak nie pokazesz fotki to ci nie uwierze <_<
|
|
|
|
#390 |
|
Guest
|
Ja miałam czerwonego , żółtego i fioletowego
Czerwony mi nic nie spalił tylko zjadł wszystkie kwiatki w ogródku Czy można jakoś zaradzić na to ?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|