![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Moja opiekunka się dobrze sprawuje
![]() ![]() ![]() Ale miałam z nią kiedyś drobny problem. Na przyjęciu baba zesikała się w majtki, śmierdziała, a jak dałam moim Simem, żeby się z nią pożegnał, to babsko nie chciało iść i musiałam ją usunąć za pomocy kodu. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Biada każdemu kto zatrudni panią Sergiusz Desperat
![]() Wspaniale jest trafić na panią Karen Gast. To wzorowa opiekunka ! ![]() Niestety nie można ich wybierać, są losowo przydzielane ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałam rodzinę. Mąż, żona, córka na studiach... Urodziło się dziecko (Hipolit).
Rodzice pracowali, więc zadzwoniłam po opiekunke. Przyszła niejaka KAREN GEST. Bawiła się z psem, a dziecko zostawiła na podłodze!!! :1smutny: Biedny Hipolit. ;( Na samą myśl żal mi się robi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Najlepiej stworzyc rodzine i dwoch doroslych i i kliknac na jednym z nich i przycisnac shift i wybrac set to brithday.I mamy emyryta dzwonimy do pracy i biezemy emeryture.i emryt zajmie sie dziecmi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Jak już jest bardzo żle to Klikasz shift, ctrl i c (jednocześnie) na tym pasku wpisujesz maxmotives klikasz enter i wszyscy simowie na parceli mają załatwione wszystkie potrzeby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Ach!
Nie lubię tych opiekunek. Jedna przyjechała i zaczęła zajmowac się sobą.Otworzyła lodówkę,cos tam wyciągnęła potem jadła następnie kibelek,TV,"odpręż się",basen.A dziecko ryczy i ryczy.Dopiero jak matka wróciła , to dzidzia dostała jeść..Kurczę , a gdyby tak dziecko zostało z nią tydzień? Chyba umarłoby z głodu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Ja nie wynajmuje opiekunek. Sto razy lepiej zajmuje mi się dziećmi lokaj. Zawiodłam się na opiekunkach dlatego, że robi wszystko na odwrót: dziecko narobi w pieluchę - karmi je, jest głodne - kompie, itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Mi tam sie opiekuje ^^
|
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
U mnie opiekunka to raz spaliła meble w kuchni bo zostawiła żarcie na gazie, innym razem łaziła po całym domu i włączała wszystkie sprzęty (komputery, telewizor, stereo) kiedy indziej grała sobie cały czas w szachy, a tak to głównie pływała w basenie co nie miało nic wspólnego z opiekowaniem się dziećmi więc... wykopałam babsztyla ugh.
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
No dokładnie wszystko mi włączy i pójdzie do basenu.
I za co jej płacić ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|